SORAJA RODILA SINA OŽENJENOM RUSU! Otkriveni svi detalji o bogatom biznismenu, evo ko je otac starletinog deteta!

Autor:

Zabava

14.02.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić rodila je sina Kana.

SORAJA RODILA SINA OŽENJENOM RUSU! Otkriveni svi detalji o bogatom biznismenu, evo ko je otac starletinog deteta!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja Vučelić

Starleta Soraja Vučelić porodila se u nedelju u Cirihu i na svet donela dečaka Kana. O njenom partneru se dosta priča, ona ga krije od javnosti, a kako se navodi radi se o oženjenom biznismenu iz Rusije.

- Soraja i njen dečko su odlučili da se porodi u Cirihu kako bi im dete imalo švajcarsko državljanstvo, ali se neće tu dugo zadržavati. Uskoro se sele u Moskvu, gde inače živi njen izabranik - započinje priču izvor blizak Vučelićevoj za Informer i dodaje:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja Vučelić rodila sina oženjenom Rusu

- Bez obzira na to što je Sorajin partner oženjen, njih dvoje su u dugoj vezi. Četrdesetogodišnji biznismen je već neko vreme u lošem braku, ne voli suprugu, ali se još nije razveo. Soraji je u početku to smetalo, pa su se svađali, raskidali, mirili i tako ukrug. Veza im je bila katastrofalna dok ona nije uvidela da je Rus zaista voli i da nema ništa sa svojom ženom, osim što su na papiru zajedno.

Kako se dalje navodi, on Soraji ispunjava sve želje, a bebu su dugo planirali.

- Radili su na tome da Soraja zatrudni. Mnogo se vole, tako da je Kan plod njihove ljubavi. Kad god su rastavljeni zbog poslovnih putovanja njenog partnera, koji ima biznise u Belgiji, Holandiji i drugim evropskim gradovima, njih dvoje su po ceo dan na video-pozivu. Rus je toliko voli da je za nju spreman sve da učini. Ako ona poželi torbu koja ima da se kupi samo u Americi, odmah organizuje sve da je Soraja dobije. Jedino što zbog nje još nije naučio srpski, pa komuniciraju na ruskom i engleskom. Ali naučiće i to, siguran sam. I nije samo on odlepio za njom nego i ona za njim. A kako i ne bi kad je on baš dobar frajer. Baš su lep par i mnogo su srećni, pogotovo sada, kada su postali roditelji - kaže  sagovornik i dodaje:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja Vučelić dobila sina Kana

- Soraja je sa takvim oduševljenjem i ponosom pričala da će postati mama. Bila je zaljubljena u Kana i pre nego što ga je rodila. Kupila mu je gomilu skupe, firmirane garderobe, koju će dete moći da nosi sve dok ne napuni godinu dana.

Podsetimo, Soraja ne krije sreću zbog prinove i kako kaže, sad samo želi da uživa u ovim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Гаги

15.02.2023 09:00

И јел добио Кан швајцарско држављанство? Ако јесте онда је први који је по рођењу добио.