"JA SAM GEJ" Palo priznanje Luk Bleka, naš predstavnik na Evroviziji objavio ŠOK SNIMAK, nastao haos na mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.03.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka je krenuo da se poljubi sa najboljom drugaricom i mladom influenserkom Leom Stanković, a onda je odbio uz rečenicu: "Ja sam gej".

"JA SAM GEJ" Palo priznanje Luk Bleka, naš predstavnik na Evroviziji objavio ŠOK SNIMAK, nastao haos na mrežama! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, nedavno je odneo pobedu na nacionalnom izboru za predstavnika za prestižno muzičko takmičenje "Pesma Evrovizije" koje će se ove godine održati u Liverpulu.

Od trenutka kada je njegova numera "Samo mi se spava" izabrana da brani boje naše zemlje na predstojećem festivalu, interesovanje za mladog Čačanina koji živi i radi u Londonu, ne prestaje.

Tako sada na društvenim mrežama isplivavaju njegovi stari snimci, a jedan od njih je posebno privukao pažnju javnosti. Naime, Luk je na TikToku jednom prilikom objavio video sa najboljom drugaricom i mladom influenserkom Leom Stanković, u kojem govori da je gej, te odbija da je poljubi.

- "Lena" Stanković i ja kada čitamo hejt komentare da sam gej - napisao je pevač u okviru svoje obajve na TikToku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading