ŠTA JE ŽELJKO SPREMIO ZA ATAMANA?

Autor:

Sport

16.03.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli napadaju šampiona!

ŠTA JE ŽELJKO SPREMIO ZA ATAMANA?

Foto: Promo

Aktuelni šampion Evrope, ekipa Anadolu Efesa, dočekuje Partizan od 18.30 časova na otvaranju 29. kola Evrolige. Željko Obradović i Ergin Ataman su stari rivali, ponajviše iz vremena kada je najtrofejniji evropski trener bio u Fenerbahčeu, kada su vodili ljutite bitke.

Malo ko je očekivao i mogao da predvidi da će se dvostruki uzastopni osvajač Evrolige nalaziti u donjoj polovini tabele 6 mečeva pred kraj regularnog dela, mada je tabela izuzetno zgusnuta, što najbolje objašnjava činjenica da je razlika između 6. i 12. mesta svega 2 pobede. Pivari su i prošle sezone igrali nešto slabije u regularnoj sezoni i pitanje je šta bi bilo da ruske ekipe nisu suspendovane, pa ostaje da se vidi da li će se i ove sezone desiti neka vrsta čuda.

Činjenica je da Efes ima muke sa povredama vodećih igrača, kao što su Micić, Larkin, Buboa i drugi, ali se definitivno više očekuje od šampiona, koji je u utorak slavio protiv Reala u nadoknadi 26. kola, čime je prekinut niz od dva vezana poraza u duplom kolu. Sa druge strane, Partizan je duplo kolo proveo u Italiji i vratio se sa polovičnim učinkom, nakon čega su Crno-beli slavili u petom večitom derbiju ove sezone, čime su najverovatnije obezbedili prednost domaćeg terena pred početak plej-ofa ABA lige.

Glavno pitanje večeras je šta je Željko Obradović spremio za večerašnji susret sa aktuelnim šampionom, a sledeće pitanje je koji od specijala na AdmiralBet.rs je dobitan. U ponedeljak na večitom derbiju, dobitni specijal je bio da će Panter, Egzum i Lesor postići 50 ili više poena, dok je večerašnja ponuda da isto to urade Panter, Ledej i Egzum procenjena na kvotu 10. Pored toga, kvota da Lesor postiže svojih “standardnih“ 15+ poena i 10+ skokova iznosi 15, dok se kvota da će Micić upisati 15 ili više poena uz 7+ asistencija procenjuje na 10. Veliki broj specijala se nalazi u ponudi za večeras, a sve ih možete videti na ovom linku.

Naravno, sve AdmiralBet igrače koji odigraju poene za 5 ili više evroligaških igrača očekuje povraćaj u visini od 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Ova promocija je dostupna svima koji imaju otvoren nalog na AdmiralBet.rs, a nalog možete otvoriti u svega par klikova putem ovog linka ili tako što ćete preuzeti AdmiralBet Android ili iOS aplikaciju. Po izvršenoj registraciji, igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, nakon kojih sleduje dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara pri prvoj uplati depozita.

Šta mislite, može li Parni valjak da zabeleži još jedan važan trijumf i zacementira svoje mesto među top 8?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading