PRVO OD ŠEST FINALA: Partizan u Istanbulu juri OGROMNU pobedu!

Autor:

Sport

16.03.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda i ključni duel za obe ekipe.

PRVO OD ŠEST FINALA: Partizan u Istanbulu juri OGROMNU pobedu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana tokom večitog derbija

Košarkaši Anadolu Efesa dočekaće danas od 18:30 ekipu Partizana, u meču 29. kola Evrolige.

Efes u ovaj duel ulazi osokolen velikom pobedom od utorka, kada su na svom terenu savladali Real Madrid, dok sa druge strane, crno-beli stižu posle pobede u večitom derbiju, ali i poraza u Evroligi od Olimpije iz Milana, pa je jasno da će sve pokušati kako bi stigli do pobede.

Ulog je još veći kada se zna situacija na tabeli, naime Partizan je na skoru od 15 pobeda i 13 poraza, dok turski tim ima učinak po 14-14, pa će crno-beli u slučaju pobede Efesu pobeći na dve pobede više, uz bolji međusobni skor, što se čini kao teško dostižna prednost za samo pet kola.

Pred utakmicu se oglasio i Željko Obradović, koji je poručio da njegov tim čeka najteži mogući izazov.

- Dvostruki prvak Evrope, povređeni igrači su im se vratili. Vasa Micić I Šejn Larkin, koji su najavažniji u tom timu, Buboa se oporavio, tako da će igrati u kompletnom sastavu, što je uvek dobro da za protivnika imate tako sjajnu ekipu, koja je poslednje dve godine bila prvak Evrope. Moramo da se spremimo na najbolji mogući način da probamo da igramo jednnu normalnu utakmicu - izjavio je strateg beogradskog kluba.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Zek Ledej

Podsetio je Obradović i na izjave Ergina Atamana, koji je rekao da je ovaj meč ključan za njegov tim.

Sigurno će biti motivisani, videli smo već izjave trenera Atamana, koji je rekao da je za njih ova utakmica ključna u svakom pogledu. Mislim da će njihov način pripreme za tu utakmicu biti takva da će želeti da odigraju najbolje protiv nas - dodao je trener beogradske ekipe.

Podsetimo, u prvom meču ove dve ekipe u sezoni slavio je Partizan, rezultatom 82:79.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading