GOSPODIN ŽELJKO OBRADOVIĆ: Džentlmenska izjava trenera Partizana posle ISTORIJSKE pobede nad Efesom!

Autor:

Sport

16.03.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski strateg ukazao poštovanje domaćinu, pa čestitao svojim momcima.

GOSPODIN ŽELJKO OBRADOVIĆ: Džentlmenska izjava trenera Partizana posle ISTORIJSKE pobede nad Efesom!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trofejni stručnjak Željko Obradović čestitao je svojim izabranicima trijumf nad dvostrukim uzastopnim šampionom Evrope, istakavši da su ostvarili "ogromnu pobedu" u Istanbulu.

OGLASIO SE LESOR POSLE ISTANBULSKE BAJKE: Francuz PECNUO Zvezdu, pa bacio grobare u TRANS!

Žoc je na konferenciji za medije odao priznanje Efesu i kolegi Erginu Atamanu, rečima da će biti "mina" za evropske velikane, ako ostvare plasman u top 8.

Došli smo da igramo protiv prvaka Evrope, došli smo sa velikim poštovanjem i znali smo da moramo da odigramo skoro perfektan meč. Počeli smo meč veoma lenjo, dali su nam mnogo lakih poena, poveli su sa 23:6. Posle toga smo se probudili i počeli da igramo. Odigrali smo veoma dobar meč, ponosan sam na svoje igrače - počeo je trener "parnog valjka", a potom je dodao:

Republika

Foto: Twitter/Printscreen/KK Partizan Mozzart Bet

Detalj iz dvorane "Sinan Erdem" - koš Ledeja protiv Efesa

Savladali smo evropskog šampiona koji će da se bori za mesto u top8 i ako u tome uspeju siguran sam da niko neće želeti da igra sa njima u plej-ofu Evrolige. Čestitam protivniku, kolegi Atamanu i celom klubu. I čestitam mom timu na velikoj pobedi - zaključio je Obradović.

Podsetimo, Partizan je na Bosforu upotpunio idealnu nedelju, koja je počela pobedom u večitom derbiju (92:81), a u okviru 30. kola Evrolige u Štark areni će gostovati Olimpijakos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zora

17.03.2023 15:43

Ako je ovo gospodin i dzentlmen,onda su drugi mlazni avioni!