PAVLE MENSUR RASKINUO SA NOVINARKOM NASTASIJOM STOŠIĆ: Otkriveni SVI DETALJI LJUBAVNOG FIJASKA!

Autor:

Zabava

16.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Pavle Mensur je navodno ponovo singl, te više nije u vezi sa lepom Nastasijom Stošić.

PAVLE MENSUR RASKINUO SA NOVINARKOM NASTASIJOM STOŠIĆ: Otkriveni SVI DETALJI LJUBAVNOG FIJASKA!

Foto: ATA Images

Pavle Mensur je sa Nastasijom Stošić raskinuo još pre mesec i po dana, a na društvenim mrežama se više ne mogu pronaći njihove zajedničke fotografije, jer su ih oboje obrisali.

- Pavle i Nastasija nisu zajedno od kraja januara. Jednostavno, ljubav se ugasila i shvatili su da je najbolje da se raziđu. Pavle nije mogao da posveti pažnju Nastasiji koliko je ona to želela, i to je počelo ozbiljno da joj smeta. Njemu je sada na prvom mestu karijera pošto je trenutno jedan od najtraženijih glumaca mlađe generacije. Filmovi u kojima igra ruše sve rekorde. Zato je sam i došao na premijeru svog filma "Usekovanje". Mnogi su ga tada pitali gde mu je devojka, ali on nije želeo da priča ništa na tu temu. Oni o tome ne žele da pričaju javno, ali je sad sve postalo jasno kada su se otpratili sa Instagrama i obrisali sve zajedničke fotke - kaže izvor za "Kurir".

Republika

Foto: ATA Images

Pavle Mensur i Nastasija Stošić

Oni su se, inače, prošle godine, na leto, prvi put pojavili u javnosti zajedno. Nastasija je svojevremeno bila u vezi i sa Đorđem Đokovićem, bratom proslavljenog tenisera Novaka Đokovića.

Pavle Mesnur je, podsetimo, sin poznatog glumačkog para Irfana Mensura i Srne Lango.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading