SAVRŠEN PRIZOR ZA GROBARE: Partizan NA PRAGU top 8, evo kako izgleda TABELA Evrolige nakon OGROMNOG PODVIGA u Istanbulu!

Autor:

Sport

16.03.2023

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice crno-belih mogu mirno da spavaju.

SAVRŠEN PRIZOR ZA GROBARE: Partizan NA PRAGU top 8, evo kako izgleda TABELA Evrolige nakon OGROMNOG PODVIGA u Istanbulu!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Košarkaši Partizana herojskim podvigom u Istanbulu otvorili su vrata top 8 Evrolige, a ostalo je samo da "overe" prolaz u poslednjih pet kola regularnog dela takmičenja.

Crno-beli su nadigrali Efes rezultatom 97:84, te su upisali 16. evroligaški trijumf. Na tabeli se sada nalaze na deobi šestog mesta sa Makabijem, koji je u direktnom duelu u borbi za doigravanje lako savladao Baskoniju u Tel Avivu (93:79).

Ono što "parnom valjku" ide na ruku je činjenica da su Žalgiris i Virtus doživeli poraze, baš kao i dvostruki uzastopni evropski prvak, pa se srpski predstavnik sada "odlepio" od njih.

 

GOSPODIN ŽELJKO OBRADOVIĆ: Džentlmenska izjava trenera Partizana posle ISTORIJSKE pobede nad Efesom!

Partizan sada pobedu više od Žalgirisa i Baskonije, kao i bolji međusobni skor, pa kao što je rekao centar Matijas Lesor, sudbinu čvrsto drži u svojim rukama.

Jedini loš epilog po klub iz Humske imao je okršaj na Pirinejima u kome je Valensija trijumfovala nad Fenerbahčeom sa 82:80, posle neizvesne završnice.

Ipak, Španci su se tek izjednačili sa Efesom, te su još uvek daleko od nekadašnjeg šampiona "starog kontinenta".

 

 

Izabranicima trenera Željka Obradovića odgovara i raspored. Bez obzira što će u završnih pet rundi imati ozbiljne rivale, sa vrha tabele, odlična stvar je što će čak četiri meča biti odigrana u Štark areni, uz gostovanje Monaku, koji je jednom nogom u top 8.

U Beograd stižu Olimpijakos (naredne sedmice), Barselona, Real Madrid i Panatinaikos, a grobari će dati sve od sebe da naprave veličanstvenu atmosferu u našoj najvećoj dvorani, kako bi posao bio priveden kraju na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading