LOŠA VEST ZA PARTIZAN! Grobari se OVOME neće OBRADOVATI!

Autor:

Sport

19.03.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Olimpijakosa savladali su u velikom grčkom derbiju Panatinaikos rezultatom 76:74, pred gostovanje Partizanu u Evroligi.

LOŠA VEST ZA PARTIZAN! Grobari se OVOME neće OBRADOVATI!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Pirejski tim je novom pobedom "zacementirao" prvo mesto na tabeli grčkog šampionata sa maksimalnih 18 trijumfa iz isto toliko mečeva, dok je PAO ostao na drugoj poziciji sa bilansom 14-4.

Crveno-beli su na poluvremenu vodili sa osam koševa viška (46:38), da bi u trećem kvartalu Zeleni uhvatili priključak i približili se samo na poen zaostatka (59:58).

Međutim, poslednja deonica je pripala izabranicima Jorgosa Barcokasa koji su odbranili stečenu prednost i stigli do 12. uzastopne pobede protiv najomraženijeg rivala u svim takmičenjima.

Foto: Starsport

 

Mirisalo je na produžetke, međutim, PAO je promašio šut za pobedu, iako je nakon toga Fol napravio očigledan faul nad Papajanisom, ali sudije su odlučile da kontakta nije bilo.

Podsetimo, Atinjani su poslednji put slavili 22. novembra 2021. godine protiv Olimpijakosa, kojeg je do trijumfa vodio Larencakis sa 12 poena. U poraženom sastavu istakao se Bejkon sa 17 poena.

Pirejci u narednom kolu Evrolige gostuju Partizanu, a taj meč je na programu u petak 24. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading