MATIJAS LESOR POSTAJE PREDSEDNIK? Posle SKANDALA sa Petruševim, Francuz opet u CENTRU PAŽNJE! (FOTO)

Autor:

Sport

19.03.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Partizana našao se u neočekivanoj ulozi.

MATIJAS LESOR POSTAJE PREDSEDNIK? Posle SKANDALA sa Petruševim, Francuz opet u CENTRU PAŽNJE! (FOTO)

Foto: Starsport

Centar Partizana Matijas Lesor tokom večitog derbija

Još se nije slegla prašina oko incidenta u kom su učestvovali Matijas Lesor i Filip Petrušev na poslednjem košarkaškom večitom derbiju, a Francuz iz redova Partizana ponovo se našao u centru pažnje.

Lesor je dobio neočekivanu ulogu i ušao je u trku za predsednika Crne Gore! Ako ne verujete, stiže i objašnjenje!

Crna Gora u nedelju 19. marta glasa za predsednika, a u trci se nalaze Milo Đukanović, Jakov Milatović, Andrija Mandić, Jovan Radulović, Goran Danilović, Aleksa Bečić i Draginja Vuksanović Stanković. Ipak, jednoj osobi nisu se svidele ponuđene opcije, pa je on rešio da u trku uključi i Matijasa Lesora.

 

 

Dodala je nepoznata osoba, za koju se veruje da je navijač Partizana, ime i prezime centra tima Željka Obradovića, kao i broj 26 koji on nosi u beogradskom klubu, zaokružila je isti i tako Lesora ubacila u trku za predsednika Crne Gore.

Naravno, ovaj glasački listić biće nevažeći, ali je fotografija istog postala viralna na društvenim mrežama.

Matijas Lesor ove sezone je postao ljubimac navijača Partizana, pa posle skoro svake utakmice ode do tribine gde povede navijanje. Uz to, Francuz pruža zaista spektakularne partije, pa tako u Evroligi ima prosek od 12.6 poena, 7.1 skok i 1.3 asistencije uz indeks 19.8, dok u AdmiralBet ABA ligi prosečno beleži 10.1 poen, 5.9 skokova i 1.6 asistencija uz indeks 15.7.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading