GROBARI U NEVERICI! Partizan već IZGUBIO od Olimpijakosa?

Autor:

Sport

24.03.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaće pred sobom prepreku više na ovom meču.

GROBARI U NEVERICI! Partizan već IZGUBIO od Olimpijakosa?

Foto: Starsport

Željko Obradović

Dobra vest za crno-bele je da će među sudijskom trojkom biti Emin Mogulkoč, pošto je Turčin, kada god je sudio, donosio sreću izabranicima Željka Obradovića.

Međutim, daleko loša informacija je da će na centru biti i Robert Lotermoser iz Nemačke, koga u Humskoj "ne mogu da vide očima"!

Naime, svaki put kada je Nemac delio pravdu lideru AdmiralBet ABA lige, Partizan je gubio utakmice!

Možda je ovo i podatak za "ginisovu knjigu rekorda", ali svih 11 puta kada je sudijsku trojku činio 47. godišnji arbitar iz Bernaua, "parni valjak" je gubio.

Foto: Printscreen

Robert Lotermoser ne donosi sreću crno-belima

Premijerno je to bilo 2010. godine, u sezoni kada su crno-beli stigli do fajnal fora, a sudio im je na gostovanju Barseloni od koje su deklasirani sa 82:64.

U novoj sezoni, Lotermoser je Obradovićevoj četi sudio na dve utakmice, prva je bila u Vitoriji kada je Partizan prvo u poslednjoj sekundi primio trojku od Markusa Hauarda za produžetak, da bi onda bio poražen u dodatnih pet minuta.

Sledeća je bila u prvom evroligaškom večitom derbiju, koja je okončana trojkom Nemanje Nedovića u poslednjim sekundama i trijumfom Crvene zvezde. Osim arbitra iz Nemačkei Turčina Mogulkoča, sudijsku trojku činiće i Litvanac Gitis Vilijus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading