"PARNI VALJAK" U PAKLENOM RITMU! Partizan igra fajnal-for

Autor:

Sport

24.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će danas ugostiti Olimpijakos, koji je prvi na tabeli Evrolige, a zatim ih očekuju dueli sa Realom, Barselonom i Monakom

"PARNI VALJAK" U PAKLENOM RITMU! Partizan igra fajnal-for

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana tokom meča protiv Albe

Košarkaše Partizana na poslednjih pet utakmica očekuje paklen raspored, praktično kao da je na fajnal-foru. Crno-beli će se sastati s prve četiri ekipe na tabeli, koje mogu da se nađu i na završnom turniru, u borbi za top osam. 

"Parni valjak" prvo će večeras (20.00, Sportklub 1) u 30. kolu Evrolige ugostiti Olimpijakos, koji se nalazi na vrhu tabele, a zatim ih očekuje dueli sa Barselonom i Realom, pa Monakom.

Samo će poslednji duel u regularnom delu takmičenja odigrati sa Panatinaikosom, koji je već ostao bez šansi za prolaz dalje i nalazi se na dnu tabele. 

Republika

Foto: Starsport

NEMA PREDAJE - Željko Obradović

 


Ukoliko srpski klub sruši ekipe s vrha tabele, obezbediće prolaz među osam najboljih ekipa. Međutim, to neće biti ni malo lak posao, a toga je svestan i trener Partizana Željko Obradović
- Svi znamo koliko je Olimpijakos kvalitetan tim i tu nema nikakve dileme. Oni su nam najteži protivnici dosad. Pokriveni su na svim pozicijama, zato moramo da budemo koncentrisani sve vreme. Oni su trenutno prvi na tabeli i neće biti ni malo lako. Nemamo prava da im pretimo, ali nadam se dobroj igri svog tima. Ne razmišljamo još o plasmanu među osam najboljih timova, nama je samo cilj da budemo redovni učesnici Evrolige - rekao je Obradović. 

Crno-beli će protiv Olimpijakosa imati veliku podršku, pošto su karte za ovaj meč odavno rasprodate. Očekuje se da grobari naprave paklen doček Grcima, posebno jer su navijači tima iz Atine u bratskim odnosima sa deliijama. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading