OBRADOVIĆ PRESREĆAN POSLE POBEDE: Trener Partizana otkrio RAZLOG velikog trijumfa!

Autor:

Sport

24.03.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je pala prvoplasirana ekipa elitnog evropskog takmičenja.

OBRADOVIĆ PRESREĆAN POSLE POBEDE: Trener Partizana otkrio RAZLOG velikog trijumfa!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su na svom terenu ekipu Olimpijakosa rezultatom 90:75, u meču 30. kola Evrolige.

Sjajan meč su odigrali crno-beli, koji su od starta zagospodarili terenom, sredinom druge deonice stigli i do dvocifrene prednosti, koju su zatim rutinski sačuvali i stigli do trijumfa protiv vodeće ekipe Evrolige.

Posle meča je izjavu dao i Željko Obradović, koji je potvrdio da je njegov tim odigrao sjajan meč.

- Da, pobedili smo lidera Evrolige, odigrali smo sjajan meč, izuzev treće četvrtine, kada nismo igrali dobro i davali smo im priliku da daju lake poene, ali generalno dobra utakmica i iz nje će biti nešto da izvučemo za nastavak sezone - izjavio je Željko Obradović posle utakmice.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Posle meča je održana i konferencija za medije, gde je Obradović potvrdio svoje reči.

- Kontrolisali smo igru, i u napadu i u odbranu. I hvala ljudima na neverovantoj večeri, ponovo - počeo je Žoc. 

Dodao je da su timu značila tri slobodna dana.

- Ne znam, samo sam zadovoljan. Pustio sam ih da odmore tri dana, pošto nismo igrali utakmicu protiv Budućnosti i očigledno im je to prijalo. Ponosan sam na igrače, ovo je važna pobeda", naveo je on, ali i naglasio da "nema nikakvog razloga da gledamo tabelu, nego na ono što nas očekuje.

Ipak, jasno je da Partizan mora da gleda i na takmičenje na Jadranu, gde će biti lišeni pomoći Matijasa Lesora u meču sa Cedevitom.

- U nedelju nas očekuje veoma važna utakmica protiv Cedevite Olimpije, pogotovo što nastupamo bez Matijasa Lesora - dodao je Obradović.

Foto: Starsport

Matijas Lesor je odigrao još jednu sjajnu partiju

Dodao je da ne zna da li će crno-beli nastaviti u ovakvom ritmu.

- Ja da znam odgovor na svako pitanje bio bih mađioničar". "Kako to može da se zna? Znate li vi šta znači igrati za 48h, pa za 48h ponovo - upitao je popularni "Žoc".

Dodao je i da je prezadovoljan navijačima i koreografijom na početku meča.

- Mene su danas pitali momci iz Estonije da se slikaju sa mnom. Došli su da gledaju Partizan. Hvala ljudima što dolaze da gledaju Partizan, hvala za ovu koreografiju - rekao je Žoc.

Posebno je pohvalio Janisa Papapetrua.

- Ima neverovatnu skočnost, radio je gluposti i on to zna, ali je odigrao sjajnu partiju. Bitno je da igrači nisu sebični, to je suština ove igre - zaključio je trener crno-belih.

Posle ovog duela, Partizan se nalazi na skoru od 17 pobeda i 13 poraza, čime je sebi gotovo sigurno obezbedio mesto u Top 8 fazi, pošto imaju dve pobede više od Baskonije, koja je trenutno na osmom mestu, a čak tri trijumfa više od desetoplasirane ekipe.

U narednom kolu, Partizan će na svom terenu dočekati ekipu Barselone, a samo tri dana kasnije sledi još jedan meč u Beogradu, pošto će u Areni gostovati Real Madrid, aktuelni vicešampion Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading