DERBI SREDINE TABELE: Sastav Jašunje želi da se revanšira ekipi Marjan MB za ubedljiv poraz iz prvog dela prvenstva!

Autor:

Sport

31.03.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužva na sredini tabele je velika..

DERBI SREDINE TABELE: Sastav Jašunje želi da se revanšira ekipi Marjan MB za ubedljiv poraz iz prvog dela prvenstva!

Foto: FK Jašunja

U okviru 15. kola Gradske lige Leskovac u nedelju, 2. aprila se u Jašunji sastaje istoimena ekipa sa timom Marjan MB, početak meča zakazan je za 10 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta je u uvodna dva kola prolećnog dela prvenstva bio gost, i tom prilikom je od maksimalnih šest upisao tri boda. Trenutno se Jašunja sa učinkom od sedam pobeda i isto toliko poraza nalazi na deobi šeste pozicije na tabeli. Sa svojim predstojećim rivalom imaju isti broj bodova, pa će ovaj duel u nekoj meri biti i derbi. 

Sastav Jašunje je u dosadašnjem toku sezone odigrao sedam mečeva pred svojim navijačima i u tom periodu je zabeležio pet pobeda uz dva poraza. Utakmica sa ekipom Marjan MB će biti prva prolećna na domaćem terenu, pa se samim tim očekuje i dobar broj navijača.

Nedeljni gost u Jašunji, ekipa iz Male Biljanice je tokom dosadašnjeg toka sezone igrala po principu toplo-hladno. Polovičan učinak doprineo je da na svom bodovnom kontu imaju 21 bod, što je dovoljno za sredinu tabele. 

Sastavan Marjan MB je za sada u sedam odigranih utakmica van svog terena na svoj bodovni saldo dodao samo šest bodova (dva trijumfa i pet poraza na gostovanjima).

U prvom duelu ova dva tima, ekipa Marjan MB je bila domaćin i tom prilikom je slavila rezultatom 6:2. Igrači oba sastava igraju dosta otvoren fudbal, sa dosta golova u protivničkoj, ali i u svojoj mreži što nam garantuje jako zanimljiv i dinamičan fudbal u njihovom direktnom okršaju.

Jašunja - Marjan MB (Mala Biljanica)

Nedelja, 2. april od 10 časova

Teren u Jašunji

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading