MILOJEVIĆ ŠOKIRAO DELIJE: Trener Crvene zvezde ZADOVOLJAN i pored dva primljena gola!

Autor:

Sport

01.04.2023

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih je poručio da njegovi igrači zaslužuju pohvale.

MILOJEVIĆ ŠOKIRAO DELIJE: Trener Crvene zvezde ZADOVOLJAN i pored dva primljena gola!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su sa 4:2 (2:2) ekipu Mladosti GAT u meču 28. kola Superlige Srbije.

Vodili su gosti dva puta, domaćin se dva puta vraćao u meč, da bi u samom finišu preko Rakonjca i Kataija stigli do novog trijumfa u ovogodišnjem izdanju elitnog fudbalskog takmičenja u našoj zemlji.

Posle meča je svoju izjavu dao i Miloš Milojević, trener crveno-belih, koji je istakao da je zadovoljan, uprkos tome što su njegovi igrači primili dva gola od Mladosti GAT.

- Pravi takmičarski meč i mislim da nije bilo puno sadržajnijih utakmica ove sezone. I mi i oni smo imali šanse, ali bitno je da smo verovali u ono što radimo i da je ekipa pokazala karakter, te da smo konstantno igrali i primoravali protivnika na grešku. Na kraju je sve došlo na svoje. Nije problem primiti dva gola, ali je bitno da se odreaguje. Momci su to učinili dobro i zaslužuju sve pohvale - počeo je Milojević.

Foto: Starsport

Miloš Milojević, trener Crvene zvezde

Zatim je najavio predstojeći duel u Subotici.

- Spartak je ekipa koja se bori za opstanak i nikada nije bilo lako igrati u Subotici, ali mislim da ćemo biti pravi u sredu. Potom dočekujemo Radnički, zanimljivu ekipu, stabilnu... Mislim da nas čekaju dva sadržajna meča i nadam se efektivnoj igri i pobedama.

Za kraj, istakao je da mu je krivo što utakmici nije prisustvovao veći broj gledalaca.
 
- Sever nikad nije diskutabilan, stalno su tu. Žao mi je što zbog vremena nije došao veći broj ljudi, ali lepo je videti toliko dece i mladih na utakmici Crvene zvezde. To znači da ih privlačimo da idu ka nama i to je bitno - podvukao je Milojević.

Posle ovog meča, Zvezda se i dalje nalazi na uverljivom prvom mestu sa 76 bodova, dok je Mladost poslednja, sa samo 18.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading