SOFIJA MILOŠEVIĆ OTKRILA ISTINU O TUČI NA NJENOM ROĐENDANU: Manekenka otkrila kako je došlo do drame u kojoj je učestvovao njen brat!

Autor:

Zabava

01.04.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Milošević otkrila detalje drame na proslavi njenog rođendana.

SOFIJA MILOŠEVIĆ OTKRILA ISTINU O TUČI NA NJENOM ROĐENDANU: Manekenka otkrila kako je došlo do drame u kojoj je učestvovao njen brat!

Foto: Dragan Klem

Sofija Milošević

Manekenka i dizajnerka Sofija Milošević progovorila je o tuči na proslavi njenog rođendana, deset dana nakon što je napravila žurku u jednom restoranu na Vračaru za članove porodice i prijatelje.

Foto: Dragan Klem

Sofija Milošević

 

Njen brat Stefan se tada potukao, a kako je utvrđeno, bio je u teškom alkoholisanom stanju. Posle tuče on je go do pojasa, s ranama po glavi i telu, remetio javni red i mir, zbog čega je reagovala policija. Tada mu je određeno zadržavanje, a kako smo objavili, na mestu incidenta zatečen je i Miljan Baničević, suprug voditeljke Ksenije Bujošević.

Foto: Tanjug/AP, Privatna arhiva

Sofija Milošević i Luka Jović

 

- Istina je da je na kraju proslave došlo do neprijatne situacije. Prvi put posle dugo vremena smo se okupili i malo više alkohola je dovelo do pomenute situacije, kojoj ja ne bih pridavala mnogo značaja. Nama ženama se to nikada ne bi desilo (smeh). Svakako, ništa što se desilo nije pokvarilo dobru atmosferu, niko nije teže povređen, niti je bilo tako dramatično kako su preneli mediji - rekla je Sofija za magazin Stori.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk07

02.04.2023 01:34

Gde ima tu se peva pije a bogami i bije. Ova ce Luku da sutne cim mu potrosi te milioncici koje mu Real isplatio. Kako dođe tako i ode. Ovo je primer kad covek obuce papuce.