DA LI ZNATE KAKO JE SANDRA AFRIKA DOBILA NADIMAK? Pevačica priznala da je bilo sramota, a ovaj detalj će vas nasmejati!

Autor:

Zabava

01.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika otkrila kako je dobila nadimak.

DA LI ZNATE KAKO JE SANDRA AFRIKA DOBILA NADIMAK? Pevačica priznala da je bilo sramota, a ovaj detalj će vas nasmejati!

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika se pored muzičke karijere može pohvaliti i uspešnim biznisom u koji je nedavno uplovila sa svojim menadžerom.

Reč je o nekretninama, konkretno zidanju zgrada, a Sandra ne krije da je zaradila mnoštvo novca od prodaje stanova. Ipak, danas ima poseban razlog za slavlje. Sandra Prodanović danas puni 35 godina. Na estradi je aktivna od 2007, a javnosti je poznata kao Sandra Afrika. 

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika

 

Marina Tucaković svojevremeno ju je "krstila" u Afriku. Pevačica je o tome govorila tokom jednog ranijeg televizijskog pojavljivanja, koja je na scenu isprva stupila samo kao Sandra.

- Zezam se, kažem: 'Marina Tucaković me krstila', ali tako je ispalo na kraju. Ona je napisala pesmu, odlučila je da se zove 'Afrika'. Ja sam se na estradi pojavila kao Sandra, samo sa pesmom 'Afrka' i onda je bilo ono - je l' može od 'Sandre, Afrika' Tako me je publika nazvala -objašnjavala je ona.

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika Instagram

 

U početku joj je, prisećala se, bilo prilično čudno i nije joj se posebno dopadalo. Vremenom, međutim, sve se promenilo.

- Na početku mi je bilo čudno i sramota me bilo, zaista. Na primer kada treba da nazovem šminkera, stilistu ili nekog i sad, pošto je bio početak, treba da objasnim ko je na telefonu, ja kažem: 'Ovde Sandra' i, sad, mene sramota da kažem Afrika, pa ne znam kako da objasnim. I pitaju se koja Sandra, a onda ja objašnjavam: 'Pa mala, crna, znaš', 'Ma reci Afrika' i ja kao: 'Pa dobro, Sandra Afrika ovde - smejala se pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading