SLAVLJE U DOMU ROKVIĆA! Nikola saopštio srećne vesti: Rodio se Tadija

Autor:

Zabava

01.04.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić objavio srećne vesti!

SLAVLJE U DOMU ROKVIĆA! Nikola saopštio srećne vesti: Rodio se Tadija

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevač Nikola Rokvić pohvalio se dolaskom prinove u širu familiju, pa je tako sinoć objavio na Instagramu kako je posato deda. Rokvići su zajedno sa srećnim ocem slavili celu noć u jednom lokalu, a pevač je dolazak bebe Tadije na svet doživeo vrlo emotivno.

A da je proslava bila izuzetno vesela svedoče i snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, u kojima se vidi da sreći nema kraja među svim prisutnima.

- Rodio se Tadija – lajtmotiv je proslave.

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić Instagram

 

Prethodno je Nikola objavio fotografiju sa svojim sinom Simeonom koji ima 4 godine, i koja je raznežila njegove pratioce na Instagramu.

Inače na slavlju su se i Nikola kao i njegov brat Marko Rokvić latili mikrofona, a bilo je i drugih pevača.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikola Rokvić

 

Pevač je nedavno govorio kako se snalazi kao otac troje dece, a otkrio je i koliko je kilograma uspeo da izgubi u prethodnih godinu dana.

Visok sam metar i devedeset jedan centimetar, a za godinu dana i tri meseca sam skinuo petnaest kilograma – iskreno je priznao Nikola a fanove oduševljava to što se vratio u formu i povratio dobar izgled, nakon tragedije kada mu je preminuo otac Marinko Rokvić u novembru 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading