NAŠEM GLUMCU NAPADNUTA ĆERKA, UMEŠAN KRIMINAL: "Uplašen sam kada se radi o nasilju"

Autor:

Zabava

01.04.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumcu Predragu Peđi Damnjanoviću napadnuta ćerka!

NAŠEM GLUMCU NAPADNUTA ĆERKA, UMEŠAN KRIMINAL: "Uplašen sam kada se radi o nasilju"

Foto: Instagram.com

Srpski glumac Predrag Peđa Damnjanović ispričao je za medije da je njegova porodica preživela pravu sajber-torturu kada su nepoznati počinioci hakovali nalog njegove ćerke Tinje preko kojeg su na sve moguće načine pokušali da dopru do još nekoliko naloga njihovih prijatelja, ali i Peđinih saradnika.

Foto: Instagram.com

Predrag Peđa Damnjanović Instagram

 

Sajber kriminalci su se potrudili da za početak traže neke na prvi pogled nebitne stvari, međutim kasnije su sa njenog naloga zahtevali da dobiju pristup mejl adresama, brojevima telefona itd.

- Veoma sam oprezan i uplašen kada se radi o bilo kakvom nasilju, bilo fizičkom bilo na internetu. Posebno sam osetljiv kada su deca u pitanju. U ovom slučaju hakovanje profila moje ćerke je bio najmanji problem, međutim problem postaje veliki i ozbiljan kada osoba koja je preuzela njen nalog pokuša na sve moguće načine da dopre do podataka drugih ljudi - započinje Peđa i nastavlja:

 

- Ta osoba je pokušala da od mojih kolega, prijatelja, poznanika dobije određene podatke tako što ih je molila za neke usluge, da popune anketu, glasaju, ali kasnije je od njih tražila brojeve telefona, mejlove... Neke kolege koje poznaju moju ćerku upustile su se u prepisku, onako krajnje dobronamerno, ali su, hvala bogu, ubrzo shvatili da to ne piše ona i odmah su me obavestili - rekao je Peđa, i otkrio da je i njegova kuma, voditeljka Marija Veljković, umalo postala žrtva prevare.

- Kuma je takođe dobila poruku i upustila se u prepisku, misleći da se dopisuje sa mojoj ćerkom, međutim nakon nekolimo poruka bilo joj je sumnjivo zbog čega joj Tinja persira. Tada me je nazvala i sve mi ispričala - rekao je Peđa za Alo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading