PRONAĐEN ČAMAC NA DNU DUNAVA! Sumnja se da pripada mladićima koji su nestali sredinom marta!

Autor:

Hronika

01.04.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čamac je pronađen 300 metara ispod Pančevačkog mosta.

PRONAĐEN ČAMAC NA DNU DUNAVA! Sumnja se da pripada mladićima koji su nestali sredinom marta!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook/Printscreen

Milan Nikolić, Miloš Marković i Nenad Trivković

Na Dunavu je pronađen čamac za koji se sumnja da pripada mladićima koji su nestali 18. marta.

Na čamcu su u trenutku prevrtanja bila četvorica mladića.

- Prijatelji su uz pomoć sonara uočili čamac koji je potonuo i od sutra će pokušati da ga zakače… Čamac je nađen nasred Dunava, 300 metara ispod Pančevačkog mosta - navodi izvor "Blica".

Podsetimo, Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36) nestali su 18. marta uveče u Dunavu nakon što je čamac u kojem su bili prevrnuli jaka košava i veliki talasi, a potraga za njima traje od tada.

Mane Knežević (37) je jedini koji je uspeo da dopliva do kopna koristeći, kako se nezvanično saznaje, dasku. Probio se kroz šibljik i pomoć zatražio u jednoj kući.

Čamac ipak ne pripada nestalim mladićima!

Kako je Blic preneo, ispostavilo se da čamac koji je pronađen ipak ne pripada mladićima koji su nestali sredinom prošlog meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Opanak

02.04.2023 08:56

Kakav je bre ovo tekst? U naslovu jedna a na kraju teksta druga prica? Ispada da je pisano danima, ljudi imajte bar malo profesionalnosti pa nije senzacija smisao vesti nego istina , a ovo je ko vremenska prognoza kad se svaka promena vremdna najavljuje kao kataklizma , pasce preko 40mm po m2 za 24 sata a to je 40l a ne 4000l ... danas glupost caruje.