POTRESNI DETALJI SMRTI SINA ŽIKE TODOROVIĆA: "Doktorka je rekla da je prekasno, on je bio plav"

Autor:

Zabava

01.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Todorović otkrio potresne detalje gubitka sina!

POTRESNI DETALJI SMRTI SINA ŽIKE TODOROVIĆA: "Doktorka je rekla da je prekasno, on je bio plav"

Foto: ATA Images

Žika Todorović

O životu Srđana Žike Todorovića mogao bi da se snimi film. Toliko toga se zna, ali niko ne zna kako se on osećao kada je bio na vrhu, ali i na dnu.

Nakon gubitka oca, proslavljenog glumca Bore Todorovića, Žika se povukao u sebe, ali iznenadna smrt trogodišnjeg sina Dejana potpuno ga je slomila. Taj tmurni 21. decembar 2017. godine zauvek mu je promenio život - ostavio je neizlečivu ranu i rupu u duši koja će zauvek stajati.

Foto: Instagram.com

Srđan Žika Todorović Instagram

 

- Ja svaki dan gledam njegove slike i ljubim ga i gledam te neke snimke na mobilnom telefonu. Evo sad je bilo pet godina... Prošlo... Pet i po godina je sad kad dajem ovaj intervju. Još uvek nisam stao na noge. Sada radim neke rokenrol emisije i uopste me gluma više ne zanima - započeo je Srđan priču za Unu.

Todorović je objasnio kako je došlo do tragedije.

- Stavili smo ga na popodnevno spavanje, pustili smo ga pola sata duže i već je bilo kasno, bio je plav. Kad je došla Hitna pomoć uradili su sve, ali doktorka je rekla da je prekasno - rekao je glumac, a potom zastao na trenutak.

Foto: instagram printscreen

Srđan Žika Todorović Instagram

 

- Slučajna iznenadna dečja smrt! To se zove kad dete umre u snu i obično se dešava deci od tri do pet godina. Naravno, radili su, kako se kaže ono kad gledaju krv da li je od nečega umro? I nisu našli ništa. I onda kad ne nađu ništa stave pod 'SIDS'. To je zvanična bolest koja postoji u Americi. Ja sam pričao sa nekim američkim parovima kojima je isto dete umrlo od SIDS-a. 'SIDS' - neobjašnjivo, zašto? Ili na srpskom 'Slučajna dečja iznenadna smrt - otkrio je Srđan, koji se prekrstio i blago udario rukama o sto.

Novinarka televizije Una ga je pitala da li je doživeo da ga sin nazove "tata", da li je počeo da priča i komunicira sa njim, da li ga je osetio. Više puta je potvrdio.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading