MILO ORGANIZUJE ČARTER LETOVE! Dovoze se glasači iz dijaspore u Podgoricu, očekuju se napeti izbori!

Autor:

Svet

01.04.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju nas veoma napeti izbori u Crnoj Gori.

MILO ORGANIZUJE ČARTER LETOVE! Dovoze se glasači iz dijaspore u Podgoricu, očekuju se napeti izbori!

Foto: RINA

U ponoć je počela predizborna tišina u Crnoj Gori uoči drugog kruga predsedničkih izbora koji se održavaju sutra. Kandidati Milo Đukanović i Jakov Milatović ukrstili su svoje stavove u tv duelu na javnom servisu. I jedan i drugi ubeđeni su u svoju pobedu, ali zadnji sud daće građani.

Ukoliko pobedi Đukanović, on će postati najdugovečniji "vladar" na Balkanu, a ukoliko se glasači odluče za mladog Jakova, biće to istorijski trenutak za Crnu Goru i svojevrsni odlazak njegovog protivnika u političku prošlost. Sudeći po atmosferi koja vlada u Podgorici predsednički izbori biće jako napeti.

Foto: RINA

Jakov Milatović

- Sutra ćemo videti ko će koga nadmudriti. Sa jedne strane Jakov ima podršku drugih predsedničkih kandidata, nije to malo. Dok Milo priprema zaleđe iz dijaspore. Priča se da naši ljudi dolaze čarter letovima kako bi sutra iskoristili svoje biračko pravo. Nakon onih izbora 2021. godine, sutra je drugi presudni dan u istoriji Crne Gore - kaže za RINU Milo Radulović iz Podgorice.

U prvom krugu predsedničkih izbora Đukanović je osvojio 35,3 odsto glasova, a Milatović 28,9 odsto. Biračka mesta biće otvorena sutra od 7, a glasanje će trajati do 20 časova. Pravo glasa na sutrašnjim izborima ima 542.154 građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ale

01.04.2023 21:55

Tito je bio mala beba za Mila ovaj još oce da vlada pa dokle više kako ima obraza