"KO ZNA, MOŽDA JOŠ NEŠTO URADIM..." Mira Banjac (93) danima ne izlazi iz kuće i ima samo JEDNU ŽELJU!

Autor:

Zabava

30.04.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša legendarna glumica se oporavlja nakon teškog stanja u kojem se našla posle sepse koju je dobila i bolova u kolenima!

"KO ZNA, MOŽDA JOŠ NEŠTO URADIM..." Mira Banjac (93) danima ne izlazi iz kuće i ima samo JEDNU ŽELJU!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Naša proslavljena glumica Mira Banjac se povukla iz javnog života u poslednje vreme. Mira, koja ove godine puni 94 godine, radila je aktivno sve vreme, ali je zbog zdravstvenog stanja morala da odbije mnogobrojne ponude.

- Danima ne izlazim iz kuće i mada su me mnogi zvali da nešto snimamo, odbila sam sve poslovne ponude. Ne dajem ni intervjue, u suštini, sve sam po ko zna koliko puta ispričala. Ali pratite šta se dešava, možda bude nekog povoda da razgovaramo. Ko zna, možda još nešto uradim - ispričala je Mira za Alo.

Republika

Foto: ATA Images

Mira Banjac

Pre par meseci napunila je 93 godine, a tada je pričala da sebi želi samo zdravlje.

- Poželela sam samo da budem zdrava, da mogu da radim i da nikada ne mirujem, a ne da me zalivaju kao biljku - istakla je legendarna glumica tada.

Mira je zbog sepse i bolova u kolenima dva i po meseca bila zakovana za bolnički krevet. Tada se plašila da više nikada neče glumiti.

- Bez glume nema mi života - rekla je u prvom intervjuu za domaće medije nakon napuštanja bolnice i citirala Isidoru Sekulić:

Republika

Foto: ATA Images

Mira Banjac

- Prolazi životni film, razmišlja čovek gde je grešio, kako da se izmiri sa sobom i drugima. Nisam imala paniku od smrti, mene ona ne plaši, jedino me brinulo što pravim toliko dugu pauzu. Ne mogu da ne radim. Ako ne radim, gotova sam, više me neće biti - istakla je velika Mira, i u međuvremenu snimila nekoliko serija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading