BUDUĆI OTAC ANASTASIJINOG DETETA CEO IŠARAN! Gudelj posvetio tetovaže najmilijima, a zbog OVOGA je istetovirao IME SVOG ŠOFERA!

Autor:

Zabava

30.04.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo zbog čega se naš reprezentativac odlučio da istetovira ime Meksikanca!

BUDUĆI OTAC ANASTASIJINOG DETETA CEO IŠARAN! Gudelj posvetio tetovaže najmilijima, a zbog OVOGA je istetovirao IME SVOG ŠOFERA!

Foto: Starsportphoto

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj u septembru ove godine će postati roditelji, a mladi par, koji bi trebalo u međuvremenu da stane i na ludi kamen, čeka devojčicu. Njih dvoje su nerazdvojni u Sevilji, gde se Anastasija nedavno preselila, a fudbaler je posebno vezan i za svoju porodicu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Anastasija i Nemanja

Koliko mu znače, govori i to da je svakome posvetio tetovažu. Nemanji je telo išarano tetovažama, a na leđima ima isterovirana tri krsta. Njegova prva tetovaža bila je lik oca Nebojše, a na telu mu se nalaze i tetovaže posvećene mami Oliveri, bratu Dragiši i sestri Vanji.

 

 

Gudelj je istetovirao i nekoliko omiljenih citata, nekoliko sportskih tetovaža, a posebno je zanimljivo što je istetovirao i ime svog vozača. Meksikanac po imenu Rašid Riverčaf je Gudelju postao jedan od najbližih prijatelja, pa tako i ne čudi što njegovo ime krasi Nemanjino telo.

 

 

Republika je prva pisala o Anastasijinoj trudnoći, a Nemanja se nakon ovog saznanja ekskluzivno oglasio za naš portal.

- Bio sam van sebe od sreće kad sam saznao, kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga. Još uvek je rano za kupovinu stvari, ali nas to svakako čeka i radujemo se neizmerno svakom približavanju upoznavanja sa našom ćerkom - ispričao je Gudelj za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading