U OVOM DOMU ĆE ODRASTATI CECINA PRVA UNUKA! Anastasija i Gudelj se skrasili u LUKS VILI u Sevilji, u jedno SVI GLEDAJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.04.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija i Nemanja su pre tri nedelje proslavili godišnjicu veze, a u septembru ove godine će postati roditelji!

U OVOM DOMU ĆE ODRASTATI CECINA PRVA UNUKA! Anastasija i Gudelj se skrasili u LUKS VILI u Sevilji, u jedno SVI GLEDAJU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Kako je Republika prva pisala, mladi par, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj postaju roditelji ove godine. Anaastasija je u 4. mesecu trudnoće i čeka ćerku sa našim reprezentativcem.

 

 

Oni su već krenuli zajedno da žive u Sevilji, gde Nemanja igra za istoimeni klub. Nemanja je često na Instagramu delio fotke svoje luksuzne kuće, koja je okovana visokom betonskom ogradom zbog privatnosti.

 

 

Kuća ima i bazen, gde Nemanja često uživa sa svojim prijateljima. Anastasija i Nemanja su već počeli da spremaju i sobu za devojčicu. Nemanja važi za jednog od naših najuspešnijih fudbalera u inostranstvu, a plata u Sevilji mu je 5.650.000 evra na godišnjem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading