OGLASIO SE BUDUĆI OTAC! Nemanja Gudelj ne skida OSMEH sa LICA, a još jedan BITAN događaj čeka Anastasiju i njega večeras! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.04.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac je zajedno sa bratom otišao da se spremi za večerašnju utakmicu!

OGLASIO SE BUDUĆI OTAC! Nemanja Gudelj ne skida OSMEH sa LICA, a još jedan BITAN događaj čeka Anastasiju i njega večeras! (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Nemanja Gudelj

Kako smo danas ekskluzivno otkrili, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj će postati roditelji. Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće i trebalo bi da se porodi u septembru, a mladi par će dobiti devojčicu. Još uvek se niko iz porodica Ražnatović i Gudelj nije oglasio, a prvu objavu na društvenim mrežama imao je upravo Nemanja.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Nemanja i Anastasija

On je posetio svog frizera zajedno sa bratom Dragijem, koji mu je spremio novu frizuru. Nakon friziranja, Nemanja je podelio stori sa frizerom, gde se vidi kako frizer šutira flašu.

- Naučio sam ga da to radi - napisao je on.

Posetili smo i profil njihovog frizera, koji je podeilo slike i sa Dragijeim i sa Nemanjom.

- Spreman za današnju utakmicu - dodao je frizer Gudelja.

Nemanji tim Sevilja večeras od 22h igra utakmicu protiv Atletik Bilbaa. Kako se piše, Anastasija i Nemanja već spremaju sobu za devojčicu u luksuznoj kući u Sevilji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading