DERBI SEZONE U ČAČKU: Može li Borac da unese neizvesnost u borbu za prvo mesto sa ekipom Smedereva!?

Autor:

Sport

27.04.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje putnika u Prvu ligu Srbije može biti delimično odlučeno posle ovog meča.

DERBI SEZONE U ČAČKU: Može li Borac da unese neizvesnost u borbu za prvo mesto sa ekipom Smedereva!?

Foto: FK Borac 1926 Čačak

U okviru 24. kola Srpske lige Zapad na stadionu "Kraj Morave" u Čačku igra se derbi prvenstva između domaćeg Borca i ekipe Smedereva, utakmica je zakazana za subotu, 29. april sa početkom od 16 časova.

Republika

Domaćin subotnjeg duela, ekipa iz Čačka se trenutno sa učinkom od 17 pobeda, četiri podela bodova i dva poraza nalazi na drugoj poziciji na tabeli, zaostatak za liderom je samo četiri boda. Ekipa Borca je po broju datih golova ubedljivo prva, 58 puta su njihovi igrači tresli mrežu protivnika.

Na stadionu "Kraj Morave" ekipa Borca je ove sezone odigrala 11 mečeva i nalazi se na učinku od 10 pobeda i samo jednog poraza. Jedini tim koji je otišao sa njihovog terena sa sva tri boda jeste FAP iz Priboja, to je ujedno i sastav protiv koga su Čačani upisali jedina dva poraza u ligi. 

Trenutno se ekipa Borca nalazi u seriji od četri trijumfa i u odličnom raspoloženju dočekuju lidera na tabeli, tim Smedereva.

Republika

Foto: FK Smederevo 1924

Najavni poster Smedereva

 

Subotnji gost u Čačku se trenutno sa učinkom od 18 pobeda i pet podela bodova nalazi na prvom mestu na tabeli. Sastav Smedereva ima najbolju odbranu u ligi, samo 12 puta je njihov golman vadio loptu iz mreže, pa će ovo biti duel najboljeg napada i odbrane na stadionu "Kraj Morave".

Ekipa Smedereva u derbi susret ulazi posle podele bodova na svom terenu sa Mačvom iz Bogatića, pre proteklog vikenda nalazili su se u seriji od sedam trijumfa. Kada je reč o njihovim partijama van svog stadiona, za sada su na učinku od devet pobeda i dva "iksa".

Prvi duel ova dva tima igran na stadionu u Smederevu završen je podelom bodova, rezultat je tada glasio 0:0.

Borac 1926 (Čačak) - Smederevo 1924

Subota, 29. april od 16 časova

Stadion "Kraj Morave" u Čačku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading