ŽERAĐANIN POSLE OSTAVKE: "Ovaj moj potez je čisto moralni čin"!

Autor:

Sport

27.04.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac iz Vraneša se posle serije od tri poraza susreo i sa ostavkom trenera Miška Žerađanina.

ŽERAĐANIN POSLE OSTAVKE: "Ovaj moj potez je čisto moralni čin"!

Foto: Privatna arhiva/Miško Žerađanin

Ekipa Borca iz Vraneša, dugogodišnji član Raške okružne lige je posle tri vezana poraza u ligi ostala bez trenera prvog tima.

Republika

Sastav iz Vraneša je trenutno sa učinkom od osam pobeda, četiri nerešena ishoda i šest poraza na šestoj poziciji na tabeli sa 28 osvojenih bodova. Pre samo tri kola, ekipa se nalazila u samom vrhu sa samo jednim bodom zaostatka za prvim mestom.

U poslednja tri kola Borac je po rasporedu odigrao tri utakmice sa timovima iz donjeg dela tabele, i na svi tri meča je ostao bez bodova. Serija loših rezultata dovela je do ostavke sada već bivšeg trenera prvog tima, Miška Žerađanina.

Žerađanin je na klupu Borca seo pre nepune tri godine, uspeo je prošle sezone da uvede ekipu iz Međuopštisnke lige FSRO u okružni rang takmičenja, ove takmičarske godine je do pre samo tri kola bio u samom vrhu u borbi za plasman u zonski rang, ali je sve "propalo" posle serije od tri poraza.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Miško Žerađanin

Miško Žerađanin

Žerađanin se povodom ove njegove odluke obratio svim navijačima Borca porukom:

- Dužnost mi je i obaveza da se povodom ostavke na mesto trenera zahvalim Borcu na izuzetnoj saradnji, kao i svim ljubiteljima fudbala u Vranešima, posebno najvernijim navijačima, upravi kluba na čelu sa Mirkom Gočaninom kao i igračima. Bila mi je čast i zadovoljstvo provesti nepune tri godine u takvoj sredini u kojoj sam doživeo bezbroj lepih trenutaka. Moja ostavka je čisto moralni čin i još jednom veliko hvala svima koji su deo kluba na svemu, želim vam puno uspeha u nastavku takmičenja. 

Upravi kluba sada predstoji posao oko pronalaska novog šefa stručnog štaba, trenutno se ekipa nalazi na šestom mestu sa sedam bodova zaostaka za liderom. Već za vikend Borac igra ligaški meč sa Radnikom (Ušće) koji se nalazi odmah ispod njih na tabeli, sa samo tri boda manje.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading