UPRAVA KLUBA JE BRZO REAGOVALA: Milovanović je ime koje je dobro poznato svima u Napretku!

Autor:

Sport

27.04.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle rada u mlađim kategorijama vreme je za novi izazov u trenerskoj karijeri.

UPRAVA KLUBA JE BRZO REAGOVALA: Milovanović je ime koje je dobro poznato svima u Napretku!

Foto: FK Napredak Medoševac

U poslednjih pet sezona, ekipa Napretka je u Beogradskoj zoni preteženo na kraju godine bila u samom vrhu tabele. Trenutno se sastav iz Medoševca nalazi na desetoj poziciji, što je dovelo do određenih promena.

Republika

Pre par dana Dragan Grčić, sada već bivši trener Napretka je posle tri godine na toj funkciji podneo ostavku. Sa Grčićem na klupi ispisane su stranice istorije koje će veoma teško neko u budućnosti ponoviti. Sastav iz Medoševca je pod vođstvom Grčica u sezoni 2020/2021 na 16 mečeva u ligi na domaćem terenu upisao isto toliko pobeda.

Uprava kluba je brzo reagovala i na mesto šefa stručnog štaba u toku jučerašnjeg dana promovisan je Dejan Deki Milovanović.

Milovanović je bivši igrač Turbine, Kolubare, Mladosti iz Apatina i Napretka iz Medoševca, igračku karijeru je počeo i završio upravu u klubu iz Medoševca. Dejan je prihvatio poziv uprave i već od subote će voditi ekipu sa "užarene klupe".

Republika

Foto: FK Napredak Medoševac

Dejan Deki Milovanović

U Napretku se sve radi temeljno i na dosta visokom niovu, činjenica koja to dokazuje jeste i da je Milovanović tek treći trener ekipe za prethodnih skoro šest godina. Tri godine je na klupi proveo Grčić, dok je nešto manje šef stručnog štaba bio Petrović. 

Po završetku igračke karijere Dejan je bio posvećen radu sa mlađim kategorijama Napretka, od prošle godine uključio se u rad i sa onim najmlađima, dok je dugi niz godina neizostavan član upravnog odbora Napretka. 

Iz kluba su povodom imenovanja novog trenera kratko poručili:

- Mi Dekiju želimo puno sreće, zaista će nam biti potrebna, baš kao i podrška navijača u subotu od 16.30. 

Milovanović će već za vikend debitovati na klupi prvog tima Napretka, u subotu će od 16 časova i 30 minuta na stadionu u Medoševcu gostovati ekipa Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading