SVAKA PRIČA IMA SVOJ KRAJ, PA TAKO I OVA: Dragan Grčić je tim iz Medoševca "podigao na viši nivo", ali je sada ozvaničen rastanak!

Autor:

Sport

25.04.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se biranim rečima zahvalio treneru koji je mnogo doprineo kolektivu iz Medoševca!

SVAKA PRIČA IMA SVOJ KRAJ, PA TAKO I OVA: Dragan Grčić je tim iz Medoševca "podigao na viši nivo", ali je sada ozvaničen rastanak!

Foto: FK Napredak Medoševac

Ekipa Napretka iz Medoševca se već šest godina takmiči u Beogradskoj zoni i obično se na kraju sezone nalaze u gornjoj polovini tabele. Rezultati ove takmičarske godine su nešto slabiji i to je dovelo do određenih promena.

Republika

Napredak je trenutno sa učinkom od sedam trijumfa, četiri podele bodova i 11 poraza na desetoj poziciji na tabeli sa 25 osvojenih bodova. Proteklog vikenda sa gostovanja sastavu Sremčice vratili su se bez bodova, domaćin je slavio rezultatom 5:0. 

Dragan Grčić, šef stručnog štaba Napretka je posle gostovanja Sremčici podneo ostavku na poziciji trenera prvog tima. 

Grčić je sastav iz Medoševca predvodio protekle tri godine, odmah po dolasku u klub mnogima je bilo jasno da će on svojim prisustvom, radom i posvećenošću ostaviti dubok trag u Napretku. 

Republika

Foto: FK Napredak Medoševac

Dragan Grčić

Napredak je pod vođstvom Grčića od "Teatra snova" stvorio neosvojivu tvrđavu, u sezoni 2020/2021 je na 16 utakmica na domaćem terenu upisao isto toliko pobeda. Pamtiće se sigurno i niz od 26 mečeva bez poraza, tom prilikom zabeležena su 22 trijumfa i samo četiri remija. 

Iz kluba su povodom ostavke trenera poručili:

- Njegov doprinos ne može se meriti samo kroz uspehe na terenu. Uticao je na formiranje prave sportske kulture u klubu i njegova predanost i strast podigle su Napredak na neki novi nivo. Sada, posle rastanka, osećamo tugu, ali i veliki ponos. Zahvalni smo što smo imali priliku da radimo sa njim i da smo bili deo njegove istorije. Šefe, Hvala Vam na svemu što ste uradili za naš klub i zajednicu. Želimo Vam sve najbolje u budućnosti i nadamo se da ćemo se jednog dana ponovo radovati nekim novim uspesima! 

Upravi kluba sada predstoji pronalazak novo šefa stručnog štaba, a ekipu već za vikend očekuje novi meč u Beogradskoj zoni. Napredak će u subotu, 29. aprila od 16 časova i 30 minuta ugostiti sastav Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Владислав Ранковић

26.04.2023 09:26

Kад екипа има лоше резултате први иде тренер...тако је то у фудбалу. Емотивно сам везан за Напредак и желим Вам у наставку сезоне боље резултате. Поздрав за све мештане Медошевца из Ковина.