PROMOVISAN JE NOVI-STARI TRENER U BUDISAVI: Perišiću je poverena operacija "opstanak u ligi"!

Autor:

Sport

18.04.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolećni rezultati ekipe su doveli do promene šefa stručnog štaba..

PROMOVISAN JE NOVI-STARI TRENER U BUDISAVI: Perišiću je poverena operacija "opstanak u ligi"!

Foto: FK Dinamo Budisava

Ekipa Dinama iz Budisave je na startu ove sezone usled reformi lige krenula sa takmičenjem u Prvoj novosadskoj ligi

Republika

Trenutno sastav iz Budisave ne stoji baš najbolje na tabeli, sa osvojenih 15 bodova nalaze se na deobi 13. pozicije. Do prošlog kola "držali su fenjer", ali je pobeda proteklog vikenda na gostovanju u Kisaču dovela do poboljšanja situacije.

Dinamo je do sada ove sezone upisao četiri pobede, tri podele bodova i 14 poraza. Na domaćem terenu su osvojili 11 od svojih 15 bodova, dok su na gostovanjima uspeli da obogate svoj bodovni saldo sa samo četiri boda. Po učinku van svog terena se na tabeli osvojenih bodova nalaze na poslednjem mestu.

Od starta prolećnog dela prvenstva zabeležena su četiri poraza i samo dva trijumfa, što je upalilo alarm u upravi da je vreme za određene promene, koje su ubrzo i ozvaničene. Danas je donešena odluka da se na mesto novog šefa stručnog štaba postavlja Gojko Perišić.

Republika

Foto: FK Dinamo Budisava

 

Perišić je fudbalsku karijeru završio u 43. godini što nam pokazuje da je reč o igraču koji je dosta vremena "odolevao" godinama. Nakon toga je ostao u fudbalu, tačnije u trenerskim vodama, bio je na klupi Mladosti iz Novog Sada, u dva navrata Borca iz Rakovca, Borca sa Klise, kao i Dinama 2014. godine. Sada će započeti svoj drugi mandat u timu iz Budisave.

Iz kluba su povodom promocije novog trenera poručili:

- Novom šefu stručnog štaba želimo da drugi mandat u našem klubu bude daleko uspešniji od prvog, a sada pre svega da sačuvamo naš Dinamo u Prvoj novosadskoj ligi, dok na jesen da jurišamo i ka gornjem delu tabele. 

Priliku za zvanični, povratnički debi, Perišić će imati već za vikend kada ekipa Dinama dočekuje Fruškogorski Partizan iz Bukovca.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading