LEGENDA STUDENCA NA KLUPI PRVOG TIMA: Ekipu iz Gornje Koviljače će u predstojećem periodu voditi popularni Đula!

Autor:

Sport

07.04.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj za kraj sezone je svima dobro poznat, plasman u plej-of za viši rang!

LEGENDA STUDENCA NA KLUPI PRVOG TIMA: Ekipu iz Gornje Koviljače će u predstojećem periodu voditi popularni Đula!

Foto: FK Studenac Gornja Koviljača

Ekipa Studenca iz Gornje Koviljače već četiri godine u nizu igra Međuopštinsku ligu Jadar, dok se ove sezone bore za poziciju koja bi im omogućila baraž za viši rang.

Republika

Trenutno se sastav iz Gornje Koviljače nalazi na učinku od devet trijumfa i sedam poraza, dok su samo u jednoj situaciji podelili bodove sa rivalom. Ovaj skor je dovoljan za petu poziciju na tabeli koju drže sa 28 bodova. 

Od starta prolećnog dela prvenstva ekipa Studenca je upisala jedan poraz, isto toliko trijumfa i dve podele bodova. 

Zbog privatnih obaveza dosadašnji trener Slaviša Palangetić je napustio tu funkciju, inače on je pored toga što je bio šef stručnog štaba, takođe i aktivni igrač i tu svoju ulogu će i dalje zadržati.

Uprava kluba je brzo reagovala i za trenera prvog tima postavljen je Dušan Spasojević - "Đula". Spasojević je od osnivanja kluba pristutan, u dugogodišnjem stažu promenio je gotovo sve moguće funkcije, a sada je došao red da bude i "šef ekipe". Popularni Đula je tokom perioda u klubu sa velikim uspehom branio, ali je sada na novom zadatku.

Republika

Foto: FK Studenac Gornja Koviljača

Dušan Spasojević - Đula

Iz kluba su povodom imenovanja novog trenera poručili:

- Spasojević je čovek koji je tu od osnivanja kluba (1991. godine) i bukvalno zna kako naš klub diše. Pred njim je postavljen zadatak da osvoji jednu od prvih pet pozicija kako bi išli u baraž za plasman u viši rang. Prvi ispit će već imati za vikend i nadamo se da će upisati i prvu pobedu. 

Predstojećeg vikenda ekipa Studenca dočekuje poslednjeplasirani sastav Cera, u prvom duelu ova dva tima slavio je tim iz Gornje Koviljače na gostovanju rezultatom 8:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading