DERBI PRVENSTVA U VITOŠEVCU: Jedna od serije trijumfa će biti prekinuta, Polet i Rudar u borbi za sam vrh tabele!

Autor:

Sport

07.04.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji će privući veliki broj publike.

DERBI PRVENSTVA U VITOŠEVCU: Jedna od serije trijumfa će biti prekinuta, Polet i Rudar u borbi za sam vrh tabele!

Foto: FK Rudar 2016

U okviru 16. kola Opštinske lige Aleksinac predstojećeg vikenda u Vitoševcu se igra derbi kola, a po nekim parametrima i prvenstva. Ekipa Poleta ugostiće sastav Rudara 2016, utakmica je zakazana za nedelju, 9. april od 11 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog duela, ekipa Poleta je trenutno sa učinkom od 12 pobeda, jednog poraza i jedne podele bodova na prvoj poziciji na tabeli. Jedini poraz sastav iz Vitoševca je zabeležio na startu sezone na gostovanju ekipi Škriljac, koja je i njihov prvi pratilac, sa četiri boda manje. 

Ekipa Poleta se trenutno nalazi u seriji od 11 vezanih trijumfa, dok su na domaćem terenu i dalje bez poraza ove sezone. Sedam mečeva i isto toliko pobeda upisali su igrači iz Vitoševca pred svojom publikom.

U nedelju će u Vitoševcu gostovati ekipa Rudara 2016 koja se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na lidera, odnosno predstojećeg rivala, ali i uz meč manje. 

Sastav iz Aleksinačkih Rudnika je takođe kao i Polet od prvog meča u sezoni bez poraza. Njihova serija trijumfa je nešto manja i trenutno se nalaze na osam vezanih pobeda.

Iz redova Rudara su povodom gostovanja lideru za naš portal izjavili:

- Očekujemo jako tešku utakmicu, Polet na domaćem terenu igra jako dobro, mada i na gostovanjima igraju dominantno. Ukoliko upišemo pobedu prići ćemo lideru na samo dva boda zaostatka uz jedan meč manje i tako ćemo imati sve u našim rukama do kraja sezone.

Prvi duel ova dva tima igran u Aleksinačkim Rudnicima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Polet (Vitoševac) - Rudar 2016 (Aleksinačnki Rudnik)

Nedelja, 9. april od 11 časova

Teren u Vitoševcu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading