IZ LOZNIČKOG POLJA NIKO DO SADA NIJE UZEO CEO PLEN: Ekipa Hajduk Stanka će biti na velikom ispitu na gostovanju sastavu Podrinja!

Autor:

Sport

07.04.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica koja uvek privuče dosta gledalaca zbog velike neizvesnosti samog ishoda.

IZ LOZNIČKOG POLJA NIKO DO SADA NIJE UZEO CEO PLEN: Ekipa Hajduk Stanka će biti na velikom ispitu na gostovanju sastavu Podrinja!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

U okviru 20. kola Mačvanske okružne lige ekipa Podrinja iz Lozničkog Polja ugostiće sastav Hajduk Stanka iz Crne Bare, susret je zakazan za nedelju od 16 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog duela, ekipa Podrinja dugogodišnji je član okružnog ranga, trenutno se sa osvojenih 37 bodova nalaze na deobi četvrtog mesta na tabeli. Pred kraj jesenjeg dela prvenstva sastav iz Lozničkog Polja je vezao tri trijumfa, a seriju bez poraza su nastavili i tokom prolećnog dela. 

Igrači Podrinja su u prva dva kola nastavka prvenstva upisali dve podele bodova, ali su trenutno u seriji od dva trijumfa i u odličnom raspoloženju dočekuju duel sa liderom. Pred svojim navijačima sastav iz Lozničkog Polja je ove sezone odigrao devet mečeva i nalazi se na učinku od sedam pobeda, dok su u dve situacije podelili bodove sa rivalom. 

U nedelju će na stadionu Podrinja gostovati jesenji prvak, trenutno i dalje prvoplasirani tim, ali sada tu poziciju deli sa Drinom iz Ljubovije, ekipa Hajduk Stanka. Sastav sa Stamford Bridža je odlično igrao tokom cele jesenje polusezone, ali se pred kraj njihova prednost u odnosu na prve pratioce istopila zbog dva vezana poraza.

Od starta prolećnog dela prvenstva sastav Hajduk Stanka je upisao tri trijumfa i jedan poraz. Jedini neuspeh zabeležen je na gostovanju Drini iz Ljubivoje i zbog tog rezultata trenutno dele prvo mesto sa njima na tabeli.

Golman Hajduk Stanka, koji se posle povrede vratio u sastav, Slavko Pejović je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Nakon teške povrede ramena vratio sam se u tim gde smo zabeležili dve pobede. Naša motivacija u nedelju će biti još veća. Pred nama je još jedan u nizu teških duela protiv ekipe koja zna da pokaže svoj kvalitet u velikim utakmicama. Sastav Podrinja ima odlične pojedince, igraju čvrsto kod kuće i opasni su iz prekida. Mi idemo u svaki meč maksimalno, kao da nam je finale, idemo korak po korak. Verujem u svoje igrače i sebe, predaja nije opcija, idemo po cilj koji smo zacrtali. 

Prvi duel ova dva tima igran u Crnoj Bari završen je pobedom domaćina minimalnim rezultatom.

Podrinje (Lozničko Polje) - Hajduk Stanko (Crna Bara)

Nedelja, 9. april od 16 časova

Stadion Podrinja

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading