GUŽVA U PLEJ-OF ZONI JE VELIKA: Ekipa Mladosti traži pobedu kojom bi se što bolje pozicionirala u samom vrhu!

Autor:

Sport

06.04.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki bod u ovako neizvesnoj borbi za plasman je zlata vredan.

GUŽVA U PLEJ-OF ZONI JE VELIKA: Ekipa Mladosti traži pobedu kojom bi se što bolje pozicionirala u samom vrhu!

Foto: FK Mladost Mačvanski Metković

U okviru 18. kola Međuopštinske lige Mačva ekipa Mladosti (Mačvanski Metković) ugostiće sastav Torpeda, utakmica je zakazana za nedelju od 16 časova.

Republika

Ekipa Mladosti trenutno sa 27 bodova deli četvrtu poziciju na tabeli sa još dva tima. Sastav iz Mačvanskog Metkovića tokom cele sezone igra u promenjivoj formi. Od starta prolećnog dela na četiri meča uspeli su da upišu šest od maksimalnih 12 bodova.

Na domaćem terenu igrači Mladosti su do ovog kola odigrali osam mečeva i imaju učinak od šest trijumfa i dva poraza. Ceo plen iz Mačvanskog Metkovića odneo je trenutni lider na tabeli, dok je po mnogima iznenađujuće i ekipa Omladinca (Slepčević) u tome uspela.

Aleksa Deljanin, najbolji strelac u redovima Mladosti je za naš portal povodom predstojećeg meča poručio:

- Očekujemo jaku i napadačku utakmicu, ekipa je gladna pobeda i želimo da ponovimo igru i rezultat koji smo pružili na njihovom terenu. U nedelju igramo pred našim navijačima nakon dva meča na gostovanjima, spremni smo da ostavimo srce na teren. Siguran sam da ih nećemo izneveriti. 

U nedelju će na stadionu u Metkoviću gostovati ekipa Torpeda koja se trenutno sa 11 osvojenih bodova nalazi na poslednjem mestu na tabeli, prvi tim iznad njih je na samo bod zaostatka, sledeći je već na pet. 

Sastav iz Tabanovića je ove sezone gotovo sve bodove osvojio na svom terenu, 10 od trenutnih 11 su dodali pred svojim navijačima. U prošlom kolu ekipa Torpeda je upisala tri boda protiv Sloge iz Bogosavca.

Prvi duel ova dva tima igran u Tabanoviću završen je pobedom gostujućeg sastava rezultatom 3:0.

Mladost (Mačvanski Metković) - Torpedo (Tabanović)

Nedelja, 9. april od 16 časova

Stadion u Metkoviću

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading