U MILOŠEVCU ŽELE REVANŠ: Ekipa Sloge dočekuje tim od kojeg je pretrpela jedini poraz u prvom delu sezone!

Autor:

Sport

06.04.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloga kreće juriš na viši rang!

U MILOŠEVCU ŽELE REVANŠ: Ekipa Sloge dočekuje tim od kojeg je pretrpela jedini poraz u prvom delu sezone!

Foto: FK Sloga Miloševac

Predstojećeg vikenda kreće prolećni deo prvenstva Opštinske lige Velika Plana, jesenji prvak u nedelju od 16 časova u Miloševcu dočekuje sastav Bresje Superior.

Republika

Ekipa Sloge je zimsku pauzu provela na prvoj poziciji na tabeli sa učinkom od pet pobeda i samo jednog poraza. Prvi pratilac, Omladinac iz Rakinca je na dva boda zaostatka u odnosu na lidera. Tokom pripremnog perioda sastav iz Miloševca je pružio odlične partije, tokom svih mečeva igrali su svoju prepoznatljivu igru i po mnogima su već na "radnoj temperaturi" za takmičarske utakmice.

Jedini poraz tim Sloge ove sezone upisao je upravo na gostovanju predstojećem rivalu, ekipa Bresje Superior je slavila na domaćem terenu protiv sastava iz Miloševca rezultatom 3:2. 

Nedeljni gost u Miloševcu se sa osam osvojenih bodova iz prvog dela prvenstva nalazi na deobi treće pozicije na tabeli. Sastav Bresja je na učinku od dve pobede, dva poraza i isto toliko podele bodova. 

Ekipa Bresje Superiora je na tri gostovanja u prvom delu sezone uspela da doda četiri boda na svoj bodovni saldo. 

Napad Sloge, Lazarević je za naš portal povodom prolećne premijere poručio:

- Utakmica gde nijanse odlučuju, kvalitet imamo, želju imamo, iskustvo imamo, ali u ovakvim mečevima zaista odlučuju nijanse. Nema mesta za greške, mi smo spremni, šef i urpava traže jedno od nas, a to je pobeda. 

Šef stručnog štaba tima iz Miloševca, Đorđević kratko poručio navijačima:

- Pozivam sve naše simpatizere da dođu u nedelju, očekuje nas spektakularna utakmica za gledanje. Nadam se da će moji momci osvojiti sva tri boda i da ćemo nastaviti seriju odličnih rezultata u ligi. 

Sloga (Miloševac) - Bresje Superior

Nedelja, 9. april od 15.30

Teren u Miloševcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading