U KRIVELJU SE UZDAJU U DOMAĆI TEREN: Prošlogodišnji član zonskog ranga igra promenjivo ove sezone na gostovanjima!

Autor:

Sport

06.04.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Krivelja poziva navijače da budu njihov 12. igrač.

U KRIVELJU SE UZDAJU U DOMAĆI TEREN: Prošlogodišnji član zonskog ranga igra promenjivo ove sezone na gostovanjima!

Foto: FK Krivelj

U okviru 19. kola Borske okružne lige ekipa Krivelja ugostiće sastav Sloge u subotu, 8. aprila od 16 časova. Prvi susret ova dva tima igran u Kobišnici završen je pobedom domaćina rezultatom 7:0.

Republika

Domaćin subotnjeg duela, ekipa Krivelja se trenutno sa 20 bodova nalazi na 11. poziciji na tabeli, svoj bodovni saldo sakupili su preko šest trijumfa i dve podele bodova, uz deset poraza. Na domaćem terenu sastav iz Krivelja je osvojio 18 bodova, dok su sa gostujućih terena doneli samo dva.

Od starta prolećnog dela prvenstva na tri odigrana susreta nalaze se na učinku od jednog trijumfa i dva poraza.

Iz redova Krivelja su povodom predstojećeg duela izjavili:

-  Sloga je jako kvalitetan protivnik, ali se mi nadamo da ćemo uz domaći teren uspeti da priredimo iznenađenje. Jako dobro igramo cele sezone pred svojim navijačima i to nam daje za pravo da se nadamo pozitivnom rezultati i u ovom meču. 

U nedelju će na stadionu Dušan Trujić u Krivelju gostovati ekipa Sloge. Prošlogodišnji član Zone Istok se trenutno sa 39 osvojenih bodova nalazi na trećoj poziciji na tabeli, lider na tabeli ima sedam bodova više. Sastav iz Kobišnice je u nešto slabijoj formi krenuo takmičenje u okružnoj ligi, ali je kasnije podigao radnu temperaturu. 

Na prethodnih 11 mečeva Sloga ne zna za poraz, u tom peridu zabeležili su devet trijumfa i dve podele bodova. U prva dva kola prolećnog dela dodali su dva boda na svoj bodovni saldo, ali su prošle nedelje ubedljivo savladali ekipu Miloševa sa 6:2.

Ekipa Sloge je na domaćem terenu od maksimalnih 27 upisala 25 boda, dok su na gostujućem na učinku od 14 bodova, takođe od mogućih 27.

Krivelj - Sloga (Kobišnica)

Subota, 8. april od 16 časova

Stadion Dušan Trujić u Krivelju

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading