OBA TIMA U OVAJ DUEL ULAZE POSLE TRIJUMFA U PROŠLOM KOLU: Radnički dočekuje ekipu ŽAK-a iz Kikinde!

Autor:

Sport

06.04.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč ova dva tima nam je doneo šest golova, hoće li se mreže "tresti" i ovoga puta?

OBA TIMA U OVAJ DUEL ULAZE POSLE TRIJUMFA U PROŠLOM KOLU: Radnički dočekuje ekipu ŽAK-a iz Kikinde!

Foto: FK Radnički Kovin

U okviru 21. kola Vojvođanske lige Istok na stadionu Radničkog iz Kovina odigraće se susret između istoimenog tima i sastava ŽAK iz Kikinde. Utakmica je zakazana za subotu, 8. april od 16 časova. 

Republika

Domaćin subotnjeg duela, ekipa Radničkog je od starta prolećnog dela prvenstva pred svojim navijačima odigrala tri susreta i upisala je sedam bodova, dok je oba puta na gostovanjima poražena. Trenutno se sastav iz Kovina sa 28 bodova nalazi na sedmoj poziciji na tabeli.

Pred svojim navijačima Radnički je ove sezone odigrao deset mečeva sa učinkom od šest pobeda, dva poraza i isto toliko podela bodova. Trenutno se nalaze u seriji od tri meča bez poraza na svom stadionu.

Iz redova tima iz Kovina su povodom predstojećeg duela sa ekipom ŽAK poručili:

- Posle prošlonedeljnog trijumfa spremni smo za osvajanje nova tri boda kako bi se učvrstili na poziciji u gornjem delu tabele. Sve osim pobede smatraće se neuspehom. U prošlom kolu nam je falila naša publika pa se nadamo da će vreme u subotu poslužiti igrače i navijače. 

U subotu će na stadionu u Kovinu, sa druge strane centra biti sastav ŽAK-a koji se trenutno sa 20 bodova nalazi na deobi 13. pozicije na tabeli, odmah iznad zone ispadanja. Ekipa iz Kikinde je gotovo ceo svoj bodovni saldo upisala pred svojim navijačima (18), dok je na gostovanjima ove sezone dodala samo pet bodova.

Od starta prolećnog dela prvenstva ŽAK je na pet mečeva od maksimalnih 15 osvojio devet bodova, na gostovanje u Kovinu dolaze posle trijumfa nad ekipom Kozare pred svojim navijačima.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom ŽAK-a na domaćem terenu rezultatom 4:2.

Radnički (Kovin) - ŽAK (Kikinda)

Subota, 8. april od 16 časova

Stadion Radničkog u Kovinu

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DoraDragan Djukic

07.04.2023 00:25

Odlican tekst,profesionalno i sve tacno…Bravo za Republiku…