SASTAV IZ GOLOBOKA NE DOLAZI SA BELOM ZASTAVOM: Pitanje je vremena kada će Napredak i zvanično biti član višeg ranga!

Autor:

Sport

07.04.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas jako zanimljiv duel.

SASTAV IZ GOLOBOKA NE DOLAZI SA BELOM ZASTAVOM: Pitanje je vremena kada će Napredak i zvanično biti član višeg ranga!

Foto: FK Pobeda Rusna

U okviru 20. kola Podunavske okružne lige ekipa Napretka iz Markovca ugostiće sastav Pobede (Golobok), utakmica je zakazana za subotu, 8. april od 15.30. 

Republika

Ekipa Napretka je prošle godine posle devet vezanih sezona u zonskom rangu morala da se pomiri sa silaskom u okružnu ligu, ali su već sada jednom nogom pred ekspresnim povratkom u Podunavsko šumadijsku zonu. Sastav iz Markovca je trenutno sa učinkom od 18 pobeda i samo jednog poraza prvi na tabeli sa 17 bodova više u odnosu na prvog pratioca. 

Na domaćem terenu ekipa Napretka je na devet mečeva upisala isto toliko pobeda, kada je reč o gol razlici ona iznosi impresivnih 44 datih i samo jedan primljeni gol pred svojim navijačima. Pitanje je trenutka samo kada će se i matematički obezbediti povratak u viši rang. 

Sa druge strane centra u Markovcu, u subotu će se naći sastav iz Goloboka koji je trenutno sa 24 osvojena boda na deobi 11. pozicije na tabeli. Ekipa Pobede je zimsku pauzu provela na 13. mestu, ali je odličnim igrama od starta prolećnog dela napredovala.

Na četiri susreta od nastavka prvenstva ekipa Pobede je zabeležila deset od maksimalnih 12 bodova i u odličnoj formi ide na duel sa liderom.

Iz redova Pobede su povodom gostovanja lideru na tabeli poručili:

- Idemo na noge ekipi koja je već odavno šampion i novi-stari član zonskog ranga. Jesenas je utakmica bila jako zanimljiva, nadamo se da ćemo opet pružiti dobar otpor. Jeste domaćin izrazito veliki favorit i zaslužuje poštovanje, ali ne želimo da se predamo bez otpora. 

Prvi meč Pobede i Napretka igran u Goloboku završen je pobedom gostujućeg tima rezultatom 2:1. 

OFK Napredak (Markovac) - Pobeda (Golobok)

Subota, 8. april od 15.30

Stadion Napretka

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading