ORLOVI SA NOVIM TRENEROM NASTAVLJAJU PROLEĆNI DEO PRVENSTVA: Bivši šef stručnog štaba prvoligaša stigao u Jasenovo!

Autor:

Sport

12.04.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener sa iskustvom iz Prve lige Srbije.

ORLOVI SA NOVIM TRENEROM NASTAVLJAJU PROLEĆNI DEO PRVENSTVA: Bivši šef stručnog štaba prvoligaša stigao u Jasenovo!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Sportski kolektiv Orlova iz Jasenova osnovan je 2016. i u prvih nekoliko sezona od svog osnivanja ekipa je promenila nekoliko rangova takmičenja.

Republika

Trenutno Orlovi igraju svoju drugu vezanu sezonu u Zoni Zapad, prošlu takmičarsku godinu su završili na visokoj šestoj poziciji, ali je ove godine situacija dosta drugačija. Tim iz Jasenova se trenutno sa 18 osvojenih bodova posle 19 odigranih mečeva nalazi na deobi 12. mesta na tabeli.

Pred kraj kalendarske godine na klupu tima iz Jasenova stigao je nekadašnji fudbaler i trener Napretka iz Kruševca, Nebojša Rudić. Sa novim šefom stručnog štaba Orlovi su od starta prolećnog dela prvenstva upisali jedan trijumf uz četiri poraza. 

Posle prošlonedeljnog poraza od Sloge iz Despotovca pred svojim navijačima Nebojša Rudić je odlučio da podnese ostavku na mestu trenera. Trenutna situacija na tabeli nije najbolja, uprava kluba je morala hitno da reaguje i ubrzo je promovisan novi šef stručnog štaba.

Republika

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Ivan Radivojević, novi šef Orlova iz Jasenova

Ivan Radivojević, bivši trner Trajala iz Kruševca će u nastavku sezone predvoditi Orlove u njihovoj borbi za opstanak u zonskom rangu. 

Radivojević će debi na novom poslu imati u subotu, 15. aprila kada će Orlovi gostovati ekipi Trstenika PPT. Prvi duel ova dva tima igran u Jasenovu završen je pobedom gostujućeg tima rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading