EKIPI JE HITNO BILA POTREBNA ŠOK TERAPIJA: Posle ostavke Pavlovića, promovisan je novi trener u Odžacima!

Autor:

Sport

05.04.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša serija od starta proleća inicirala je promenu na klupi.

EKIPI JE HITNO BILA POTREBNA ŠOK TERAPIJA: Posle ostavke Pavlovića, promovisan je novi trener u Odžacima!

Foto: OFK Odžaci

Ekipa OFK Odžaci, nekadašnji član Prve lige Srbije, trenutno igra svoju četvrtu vezanu sezonu u MFL-u Sombor 1. razred.

Republika

Sastav iz Odžaka je na zimsku pauzu u ligi otišao sa 13 bodova što je bilo dovoljno za 13. poziciju u ligi. U poslednja tri kola jesenjeg dela prvenstva upisali su šest bodova što je u velikoj meri uticalo da priđu ekipama u sredini tabele. 

Na startu prolećnog dela prvenstva, ekipa je imala nešto teži raspored, pred svojim navijačima igrali su protiv dva prvoplasirana tima, dok su gostovali Zadrugaru (Srpski Miletić) i Radničkom iz Sombora koji je zimsku pauzu proveo ispod sastava Odžaka, a trenutno ima jedan bod više.

Republika

Foto: OFK Odžaci

Dušan Gaković, novi trener prvog tima OFK Odžaci

Četiri vezana poraza u uvodna četiri kola prolećnog dela prvenstva inicirala su promene na klupi OFK Odžaka. Trener prvog tima, Nikola Pavlović podneo je ostavku, što je klub i prihvatio,a zatim je krenuo u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Odluka uprave je da Dušan Gaković, koji već radi sa mlađim selekcijama u klubu, preuzme i dirigentsku palicu prvog tima. On će u nastavku sezone obavljati obe funkcije i pokušaće da trgne seniorski tim, kako bi što pre sa njima osigurao opstanak u ligi. 

Gaković će debi na "novom poslu" imati već u subotu kada pred svojim navijačima ekipa Odžaka dočekuje sastav Terekveša iz Svilojeva. Predstojeći rival ima pet bodova više na tabeli, i pobeda se nameće kao imperativ posle serije loših prolećnih rezultata.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading