I TO SE JEDNOM MORALO DOGODITI: Nakon punih sedam godina iskusni stručnjak je napustio kormilo kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.03.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to je jednom moral oda se dogodi...

I TO SE JEDNOM MORALO DOGODITI: Nakon punih sedam godina iskusni stručnjak je napustio kormilo kluba!

Foto: FK Borac Ostružnica

Neočekivano su fudbaleri Borca iz Ostružnice poraženi na startu prolečnog dela sezone u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" od ekipe Šećeranac Ade rezultatom 2:4.

 

Tokom navedenog susreta ekipa Borca je dva puta vodila, nije realizovala i jedanaesterac, a zatim je usledio neshvatljiv pad u igri što su domaći fudbaleri iskoristili i stigl ido bodova, čime su Ostružničanima znatno otežali borbu za vrh tabele i plasman u viši rang, Beogradsku zonu.

Nakon navedenog susreta, još jedan šok doživeo je ostružnički fudbalski kolektiv. Posle punih sedam godina provedenih na mestu stručnog štaba Predrag Mudreša je napustio klupu popularnih "alasa". Mudreša je gotovo u celokupnoj prethodnoj deceniji bio svedok svih klupskih uspona i padova, a sada im se putevi razulaze i Borac će morati da potraži novo rešenje na klupi.

Kada je reč o ovosezonskom takmičenju, Borac trenutno zauzima treću poziciju na tabeli Prve beogradske lige - "grupa A",a li nakon poraza u prolećnoj premijeri sada imaju sedam bodova manje u odnosu na lidera ekipu Umke.koja je upravo prethodnog vikenda preuzela lidersku poziciju od Balkan Mirijeva.

U narednom prvenstvenom kolu, koje je na programu predstojećeg vikenda Borac bi trebao da ima, barem na papiru lakši posao, s obzirom da u dočekuju ekipu Poštar Zvezdare, a susret će biti odigran na stadionu FK Krtinska u Obrenovcu.

Foto: FK Borac Ostružnica

Pobeda je imperativ

 

- Parovi Prve beogradske lige - "grupa A":

Borac Ostružnica - Poštar Zvezdara

Bratstvo - Siti Sport Klub

Šećeranac Ada - Umka

BSK 1925 Batajnica - Heroj Polet

Posavac Tišma - Balkan Mirijevo

Busije - Dunav

KFK Ravna Gora - Beograd Karaburma

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading