NAJBOLJA UTAKMICA SREMČICE OVE SEZONE: Svi promašaji u prethodnim kolima su protiv Napretka "ušli" u mrežu!

Autor:

Sport

24.04.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Jovanović je mnogobrojnu publiku nekoliko puta "naterao" na gromoglasan aplauz.

NAJBOLJA UTAKMICA SREMČICE OVE SEZONE: Svi promašaji u prethodnim kolima su protiv Napretka "ušli" u mrežu!

Foto: FK Sremčica

U okviru 22. kola Beogradske zone ekipa Sremčice ugostila je sastav Napretka iz Medoševca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Ekipa Sremčice je u ovaj duel ušla sa 11 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za deobu 14. pozicije na tabeli, dok je sastav Napretka sa 14 bodova više bio na devetom mestu u ligi. 

Ofanzivna igra od prvog minuta domaćih igrača rezultirala je sa nekoliko prilika pred golom Napretka, ali je lopta u mreži golmana Jevtića završila u 27. minutu po prvi put na meču.

Odlično je centrirao Miloš Štulić, a na drugoj stativi Mihailo Milinković sprovodi loptu u mrežu, 1:0 za Sremčicu.

To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre. Odmah na startu nastavka trener gostiju, Dragan Grčić je izvršio dve promene, Matić i P. Beljić su svoja mesta ustupili Marinkoviću i Miliću.

Posle sedam minuta igre u drugom delu viđen je novi gol. Centaršut Ćulibrka vratio je Savić glavom do Miloša Štulića koji loptu šalje u mrežu, 2:0. 

Dva gola zaostatka probudila su goste, krenuli su dosta ofanzivnije ka golu domaćina, ali je golman Jovanović bio na visini zadatka. Uspeo je čuvar mreže Sremčice da zaustavi udarce Beljića i Stojkovića.

Veliki prostor na polovini Napretka i inicijativu gostiju iskoristio je Boris Mačinković koji je u 63. minutu povisio na 3:0.

Do kraja meča Mačinković je visoko podignute linije Napretka iskoristio još dva puta za konačnih 5:0.

Sremčica - Napredak (Medoševac) 5:0 (1:0)

Sremčica: Jovanović, Subašić, Ćulibrk, Vurdelja (od 69' Jevtić), Petković, Prečanica, Mačinković, Filipović, Savić, Štulić (od 87' Kuč), Milinković (od 90' Đerić)

Napredak: Jevtić, Mitrović, Milinković, Stojanović, Matić, Đurđević, Jovanović (od 46' Marinković), Terzić, Stojković, B. Beljić, P. Beljić (od 46' Milić)

U ovoj utakmici igrači Sremčice "naplatili" su sve promašaje u prošlim kolima, dok je sastav Napretka danas imao svoje prilike, ali lopta nije htela u gol, a za to je u nekim situacija i zaslužan golman Ilija Jovanović.

 

 

U sledećem kolu ekipa Napretka dočekuje Crvenu Zvezdu iz Malog Mokrog Luga, dok sastav Sremčice igra opet pred svojim navijačima, protiv tima Šušnjar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading