NOVA ODLIČNA PARTIJA NIKOLE SAVIĆA: Ekipa Vrnjci nastavlja borbu za drugo mesto na tabeli koje donosi plasman u viši rang!

Autor:

Sport

23.04.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako tvrda i teška utakmica za igrače iz oba tabora.

NOVA ODLIČNA PARTIJA NIKOLE SAVIĆA: Ekipa Vrnjci nastavlja borbu za drugo mesto na tabeli koje donosi plasman u viši rang!

Foto: FK Vrnjci

U okviru 22. kola Međuopštinske lige FSRO ekipa Jedinstva (Dragosinjci) ugostila je sastav Vrnjci, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Ekipa Jedinstva je u ovaj meč ušla sa 24 osvojena boda što je bilo dovoljno za desetu poziciju na tabeli, dok je sastav Vrnjci sa 41 osvojenim bodom bio na trećem mestu u ligi. 

U prvih deset minuta utakmice viđeno je klasično odmeravanje snaga, bez nekih ozbiljnijih prilika sve do 11. minuta. Ilija Čolović se našao u kaznenom prostoru domaćina, gde je srušen i glavni sudija Štavljanin pokazao je na belu tačku.

Loptu je na 11 metara namestio Nikola Savić, čiji je udarac završio iza leđa golmana Nastasovića, 1:0 za ekipu Vrnjci, Savić je po 12 put ove sezone upisao svoje ime na listu strelaca. 

Nakon vođstva, trgli su se domaći igrači i do kraja prvog dela igre su zaigrali dosta bolje. U 37. minutu nakon prekida lopta je sa druge stative završila u mrežu, 1:1.

Tokom prvih 45 minuta uz dva gola viđena su i dva žuta kartona, po jedan na obe strane.

U nastavku susreta gosti su zaigrali dosta bolje, pritiskali su gotovo tokom celog drugog dela igrači iz sastava Vrnjci, ali lopta nije htela u gol. 

U 78. minutu nakon duge lopte Gavrovića, Savić izlazi sam ispred golmana Nastasovića, nesebično šalje loptu do Dakića koji je smešta u mrežu, 2:1 za goste. Savić je posle 12 gola ove sezone upisao i sedmu asistenciju, odlične partije pruža ovaj momak u tekućoj sezoni.

Krenuli su domaći na sve ili ništa, ali je to samo dovelo do novog gola u njihovoj mreži. Posle centaršuta Savića sa leve strane, sve domaće igrače nadskočio je Ilija Čolović i time je postavljen konačan rezultat na 3:1.

Jedinstvo (Dragosinjci) - Vrnjci 1:3 (1:1)

Jedinstvo: Nastasović, Raković, Petrović, Ž. Kosovac (od 86' Aleksić), Rogić, Ivezić (od 60' Pecić), Obradović (od 76' Račić), Pavlović, N. Veličanin, P. Kosovac, Marjanović (od 65' V. Veličanin)

Vrnjci: Đurović, Bajić, Đ. Atanasković, N. Atanasković, M. Čeperković, Gavrović, M. Čeperković, Savić, Čolović (od 88' Drobnjak), Dakić, Bučukarević (od 51' Radenković)

Ovom pobedom ekipa Vrnjci se održala na drugoj poziciji na tabeli i time je nastavila sa borbom za poziciju koja vodi u viši rang.

U sledećem kolu ekipu Vrnjci očekuje jako bitan meč protiv drugoplasirane Morave pred domaćom publikom, dok sastav Jedinstva gostuje timu Jovo Kursula.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading