REZERVISTA VELIČANIN OSIGURAO SVA TRI BODA: Odličan duel Jedinstva i Kraljevo Hajduka završen je sa sedam golova!

Autor:

Sport

13.04.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogobrojna publika je imala šta da vidi na ovom meču.

REZERVISTA VELIČANIN OSIGURAO SVA TRI BODA: Odličan duel Jedinstva i Kraljevo Hajduka završen je sa sedam golova!

Foto: FK Jedinstvo Dragosinjci

U okviru 20. kola Međuopštinske lige FS Raškog okruga ekipa Jedinstva (Dragosinjci) ugostila je sastav Kraljevo Hajduka, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1. 

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa deobe 12. pozicije na kojoj se nalazi sa 18 bodova, dok je sastav Hajduka na deobi 15. mesta sa 10 bodova. 

Dosta bolje u meč su ušli domaći igrači što je ubrzo rezultiralo golom u mreži Hajduka.

Igrao se osmi minut kada je Marjan Raković preciznim udarcem savladao golmana Gačanina, 1:0 za Jedinstvo.

Nisu se predavali gostujući igrači i ubrzo su došli do izjednačenja. Odlična akcija fudbalera Kraljevo Hajduka završena je golom u mreži domaćina 1:1, igrao se 19. minut.

Do kraja prvog dela igre beležimo par polu-prilika na obe strane, ali promene rezultata nije bilo.

Za vreme desetominutne pauze trener domaćih, Čorbić odlučio je da odmah na startu nastavka na teren pošalje Nemanju Veličanina, što se kasnije ispostavio kao odličan potez.

Opet su domaći igrači bolje "krenuli sa centra" i posle samo šest minuta igre u nastavku vraćaju vođstvo na svoju stranu. Strelac prvog gola, Rakić je spojio Velja Ivezića sa golom, 2:1.

Nastavilo se sa ofanzivom igrom na obe strane, ali su ovoga puta spretniji bili domaći igrači.

Igrao se 71. minut kada je odličnu loptu iz slobodnog udaraca u kazneni prostor gostiju uputio kapiten Rokić, najbolje se pred golom Hajduka snalazi Dušan Petrović, 3:1.

Šest minuta kasnije posle loše rekacije odbrane Jedinstva, napadač gostiju, Filip Marušić smešta loptu u mrežu Nastasovića, 3:2.

Neizvesnu završnicu meča "prekinuo" je rezervista Veličanin sa dva gola u poslednjih četiri minuta i time je postavio konačan rezultat na 5:2.

Jedinstvo (Dragosinjci) - Kraljevo Hajduk 5:2 (1:1)

Jedinstvo: Nastasović, V. Veličanin, Raković, Petrović, Ž. Kosovac, Rogić, Ivezić (od 72' Pecić), Obradović (od 46' N. Veličanin), Petrović, Zuvić (od 90' Kastratović), P. Kosovac

Kraljevo Hajduk: Gočanin, Mijailović, Trajković, Satarić, Jovanović, Radovanović, Rašković (od 66' Manojlović), Cerović, Ostojić, Prlinčević, Marušić

Ovom pobedom ekipa Jedinstva je stigla do deobe desetog mesta na tabeli, dok je sastav Hajduka ostao usamljen na poslednjoj poziciji na tabeli.

U sledećem kolu ekipa Kraljevo Hajduk dočekuje Moravu (Mrsać), dok sastav Jedinstva gostuje imenjaku iz Godačice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading