ČAJETINCI NASTAVLJAJU SA POBEDAMA: Igrači Omladinca nisu uspeli ozbiljnije da zaprete golmanu protivnika!

Autor:

Sport

09.04.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti odlučno od samog starta po sva tri boda.

ČAJETINCI NASTAVLJAJU SA POBEDAMA: Igrači Omladinca nisu uspeli ozbiljnije da zaprete golmanu protivnika!

Foto: FK Čajetina

U okviru 20. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Omladinca (Zdravčići) ugostila je sastav Čajetine. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Od prvog minuta susreta igrači Čajetine su maksimalno fokusirani krenuli sa namerom da sa nova tri boda nastave pohod ka višem rangu.

Igrao se 18. minut kada je centaršut Milosavljevića stigao do najboljeg strelca Čajetine, Bojana Milaćevića, ali je njegov prvi udarac izblokiran, lopta je stigla do Savića koji je opet vraća u kazneni prostor, a na drugoj stativi je Milaćević smešta u mrežu, 1:0 za goste.

Nije se promenio pristup u igri gostujućih igrača, nastavili su sa atacima ka golu Omladinca.

Igrao se 30. minut kada su gosti opet zatresli mrežu Ivanovića, ali je posle signalizacije pomoćnog sudije na ofsajd poziciju, isti poništen.

Na desetominutni odmor se otišlo sa minimalnom prednošću gostujućeg tima, domaći igrači nisu uspevali da ozbiljnije zaprete golmanu Rolju.

Odmah na startu nastavka meča, strelca jedinog gola, Milaćevića menja Nikola Bjeličić. Taktika gostujućeg tima u drugom delu je bila da se igra dosta primiri i da se iz poseda organizuje akcija koja će ugroziti gol protivnika.

Nakon kornera koji su izborili gosti u 51. minutu i posle "flipera" u kaznenom prostoru domaćina, lopta "stiže do glave" Gardića koji je smešta u mrežu, 2:0 za Čajetinu.

Nakon dupliranja prednosti, gostujući igrači su "ukrali loptu" i mirno su gradili svoje akcije.

Igrao se 62. minut kada je Karaičić vešto izbegao ofsajd zamku, zatim je loptu uputio ka rezervisti Bjeličiću koji je imao lagan zadatak da je smesti u mrežu, 3:0.

Konačan rezultat susreta postavljen je u 73. minutu posle školske akcije gostujućih igrača, uloga egzekutora pripala Bjeličiću koji po drugi put upisuje svoje ime na listu strelaca, 4:0. 

Omladinac (Zdravčići) - Čajetina 0:4 (0:1)

Omladinac: Ivanović, Spasojević, Milović, Marić, Krečković, Jovanović, Radišić (od 76' Savić), Janković, Aleksić, Ilić, Murić (od 68' Đokić)

Čajetina: Rolj, Radišić (od 57' Despić), Milosavljević, Tomić (od 57' Panović (od 67' Obradović)), Stanić, Kokorović, Karaičić, Gardić, Kostadinović (od 67' Kutlešić), Savić, Milaćević (od 45' Bjeličić)

Ekipi Čajetine je ovo peti vezani trijumf i u veoma dobrom raspoloženju dočekuje sledeće nedelje derbi na svojoj "Švajcariji" sa ekipom Poleta iz Rasne. Sastav Omladinca gostuje timu Jedinstva (Kalenić).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading