VRLO BITNA POBEDA ZA PRIKLJUČAK VODEĆEM DVOJCU: Ekipa Vrnjci je sada na samo tri boda zaostatka za pozicijiom koja vodi u viši rang!

Autor:

Sport

10.04.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek posle primljenog gola krenuli su sa "stigli su na meč" domaći igrači.

VRLO BITNA POBEDA ZA PRIKLJUČAK VODEĆEM DVOJCU: Ekipa Vrnjci je sada na samo tri boda zaostatka za pozicijiom koja vodi u viši rang!

Foto: FK Vrnjci

U okviru 19. kola Međuopštinske lige FS Raškog okruga ekipa Vrnjci ugostila je sastav Mataruge, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je tada glasio 1:1.

Republika

Ekipa Vrnjci je ovaj duel dočekala na trećoj poziciji sa 35 bodova, dok je sastav Mataruga sa 17 bodova na 14. mestu u ligi, odmah iznad trenutne zone ispadanja.

Početak utakmice obeležila je nešto lošija igra domaćeg tima što su gosti pametno iskoristili.

Igrao se deveti minut kada je posle loše komunikacije u odbrani domaćina, Vladimir Nikolić savladao golmana Đurovića, 1:0 za goste.

Posle primljenog gola, domaći igrači se "bude" i kreću sa svojom prepoznatljivom igrom.

Posle par propuštenih prilika uspeli su u 31. minutu da dođu do izjednačenja. Po desnoj strani je odlično probio Matija Čeperković, zatim je loptu uputio u kazneni prostor protivnika, a na drugoj stativi je smešta u mrežu Đorđe Atanasković, 1:1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ФК Врњци (@fkvrnjci)

 

Na desetominutnu pauzu se otišlo nerešenim rezultatom, pored dva gola u sudijskoj beležnici upisan je i jedan žuti karton. Igrač gostiju, Dejan Bojović "požuteo" je zbog bezobzirnog starta. 

Od samog nastavka meča, ekipa Vrnjci je krenula sa dosta boljom igrom što je ubrzo rezultiralo prvim vođstvom za njih na utakmici.

Igrao se 65. minut kada je nakon centar šuta Matije Čeperkovića, njegov prezimenjak Filip sa druge stative smestio loptu u mrežu, 2:1 za domaćina.

U nastavku meča kontrolisala je loptu domaća ekipa, mirno su privodili "posao" kraju.

Golman gostiju, Jevtović je do poslednjeg sudijskog zvižduka još jednom vadio loptu iz svoje mreže.

Igrao se 79. minut kada je posle lepe akcije lopta stigla od Ilije Čolovića koji je odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora postavio konačan rezultat susreta na 3:1.

Vrnjci - Mataruge 3:1 (1:1)

Vrnjci: Đurović, bajić, Đ. Atanasković, N. Atanasković, Stašić (od 85' Drobnjak), Dakić, Gavrović, M. Čeperković, Savić (od 73' Ignjatović), Čolović, F. Čeperković

Mataruge: Jevtović, Panović, Bogavac, Vukanović, Nikolić, Bojović, Dražinac, Novčić, Nedeljković, Đurović, Dutina

Novom pobedom ekipa Vrnjci stigla je do 38 osvojenih bodova, samo tri manje u odnosu na drugu poziciju koja takođe garantuje igranje višeg ranga.

U sledećem kolu Mataruge dočekuju satav Jovo Kurusle, dok ekipa Vrnjci gostuje Apolonu 2018.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading