SPEKTAKL U KRIVELJU: Iskusni Petković je sa dva slobodnjaka odbio nalete Sloge, veliki broj navijača je imao prilike da vidi sedam golova! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.04.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na domaćem terenu igrači Krivelja igraju sa dodatnim motivom!

SPEKTAKL U KRIVELJU: Iskusni Petković je sa dva slobodnjaka odbio nalete Sloge, veliki broj navijača je imao prilike da vidi sedam golova! (VIDEO)

Foto: FK Krivelj

Juče je u Krivelju odigran susret u okviru 19. kola Borske okružne lige, ekipa Krivelja ugostila je sastav Sloge iz Kobišnice. Prvi duel ova dva tima igran u Kobišnici završen je pobedom domaćina rezultatom 7:0.

Republika

Domaći igrači su od prvog minuta krenuli sa velikim optimizmom na protivnika koji je jedan od kandidata za plasman u viši rang. 

Publika domaćeg tima je prepoznala važnost ovog meča i u dobrom broju je bila prisutna.

Od samog starta igralo se otvoreno na obe strane, ali su prvi do vođstva stigli domaći igrači. Igrao se 15. minut kada je iskusni Dragan Petković iz slobodnjaka pogodio za 1:0 za Krivelj. 

 

 

Naleti domaćih igrača ojačali su od vođstva, pa je ubrzo viđen i drugi gol u mreži golmana Stanimirovića.

Danijel Gudzević je nespretnom reakcijom poslao loptu u svoju mrežu, 2:0 za domaći tim, 24. minut.

Do kraja poluvremena ekipa Sloge je preko Nemanje Jovanovića smanjila na 2:1 i to je ujedno bio i konačan rezultat prvog dela igre. 

U pauzi između dva poluvremena dogovorom u svlačionici u domaćem timu su sa klupe ušli Lazarević i Stošanović, u redovima gostiju nije bilo promena.

I u nastavku meča vodila se velika borba po celom terenu, ređale su se prilike pred golovima, ali je Stanimirović u 74. minutu savladan po treći put na utakmici.

Petković je opet postavio loptu za slobodan udarac, ishod je bio isti kao i kada se igrao 15. minut, 3:1 za Krivelj. 

 

 

Krenuli su gosti na sve ili ništa, ubrzo su u njihovim redovima izvršene dve izmene, ali im to nije doprinelo dovoljno da bi došli barem do boda.

Nekoliko trenutka kasnije od trećeg gola, viđen je i četvrti u mreži Sloge, rezervista Saša Lazarević je pogodio za uvećanje prednosti.

Posle pogotka rezerviste na jednoj strani, i na drugoj se igrač sa klupe upisao u strelce.

Boris Milić je u 79. minutu pogodio sa "kreča" za 4:2.

Napadali su gosti svim silama do kraja, pokušavali su da stignu do novog gola kako bi uveli meč u neizvesnu završnicu, ali im to nije pošlo za nogom.

U 87. minutu Spasoje Maliković je smanjio zaostatak svog tima na samo jedan gol, 4:3, ali je samo minut kasnije Vlastimir Antić morao ranije put svlačionice zbog drugog žuta kartona.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, uspeli su domaći igrači da ostvare veliku pobedu i na tome se u velikoj meri zahvaljuju publici koja je bila njihov 12. igrač.  

Krivelj - Sloga (Kobišnica) 4:3 (2:1)

Krivelj: Boćešević, Diljaj, Dinulović, M. Mladenesković, Šćopić, Petrović (od 67' Ristić), Kostić, Buzejić (od 46' Stošanović), D. Mladenesković, Petković, Vučetić (od 46' Lazarević)

Sloga: Stanimirović, Gudzević (od 74' Andonov), Radojević, Veljković, Gavrilović, Milutinović, Janković (od 76' Milić), Jovanović, Antić, Maliković, Durgut

Ekipa Krivelja je ovom pobedom stigla do 23 bodova što je trenutno dovoljno za deobu sedme pozicije na tabeli, dok je sastav Sloge ostao na trećem mestu, ali je sada zaostatak za liderom devet bodova.

U sledećem kolu Krivelj gostuje ekipi Poloma iz Leskova, dok Sloga dočekuje sastav Rudne Glave.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading