KOLARAC NOVI LIDER NA TABELI: Pobeda na prolećnoj premijeri uz poraz jesenjeg prvaka dovela sastav iz Kolara na prvu poziciju!

Autor:

Sport

06.04.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolarac je jedina ekipa u ligi koja i dalje ne zna za poraz!

KOLARAC NOVI LIDER NA TABELI: Pobeda na prolećnoj premijeri uz poraz jesenjeg prvaka dovela sastav iz Kolara na prvu poziciju!

Foto: FK Kolarac Kolari

Proteklog vikenda startovao je prolećni deo prvenstva Druge gradske lige Smederevo, jedan od nedeljnh duela igran je između ekipe Vučak i sastava Kolarac. Prvi duel ova dva tima igran u Kolarima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezltatom 4:0. 

Republika

Od prvog minuta utakmice gostujući tim je krenuo silovito ka golu domaćina što je ubrzo dovelo do prve promene rezultata na meču.

Nakon odličnog centaršuta Marka Stojkovića, lopta je posle odbitka stigla do mladog Veljka Dimitrijevića koji je smešta u mrežu golmana Veličkovića, 1:0 za Kolarac od 12. minuta.

Samo tri minuta kasnije u gotovo preslikanoj situaciji najbolje se snalazi Filip Stojković, 2:0 za goste.

Do kraja poluvremena pokušavali su domaći da dođu do izjednačenja, ali im to nije pošlo za nogom. Igrao se 42. minut kada je Marko Stojković povisio na 3:0.

Domaći tim je na desetominutnu pauzu otišao sa tri gola zaostatka, pored toga izvršene su dve prinudne izmene tokom prvih 45 minuta.

Na startu drugog poluvremena u redovima gostiju su ušla dva nova igrača, dok je u taboru ekipe Vučak izvršena jedna izmena.

Samo pet minuta od polaska sa centra povodom starta drugog dela igre, rezervista Strahinja Petković, najbolje strelac sastava Kolarac postiže gol za 4:0.

Do kraja susreta domaći sastav je uspeo da ublaži poraz sa dva gola.

Igrao se 71. minut kada je posle dubinske lopte najbolje odreagovao Ivan Nikolić za 4:1.

Deset minuta kasnije Miroslav Živković posle kornera ostaje sam na drugoj strani i smešta loptu iza leđa golmana gostiju, Mihajlovića, 4:2.

Vučak - Kolarac (Kolari) 2:4 (0:3)

Vučak: Veličković, Živković (od 23' Sokolović), Dabić (od 67' M. Jovanović), Ivanović (od 16' M. Pavlović), P. Nikolić, Antić, M. Živković, Petković, Pavković (od 46' J. Jovanović), I. Nikolić, Janković

Kolarac: Mihajlović, M. Stojković, Đokić, F. Stojković, Stamenović (od 46' Petković), Stošić (od 46' Bučić), Krstić, Stanisavljević (od 62' I. Relić), Milošević, F. Relić, Dimitrijević

Ovim trijumfom i usled poraza jesenjeg prvaka, ekipa Kolarca izbila je na prvo mesto na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Vrbovac.

Iz redova novog lidera na tabeli su posle meča za naš portal poručili:

- Za ovo smo se borili od starta sezone, jedini smo tim u ligi koji i dalje nema poraz i nadamo se da će tako biti i do kraja sezone. Potrudićemo se da zadržimo poziciji na kojoj smo sada i da obradujemo sve naše navijače plasmanom u viši rang. 

U sledećem kolu Kolarac dočekuje Petrijevac, dok je satav Vučak po rasporedu slobodan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading