KRALJEVICA SIGURNA U PODVISU ZA POVRATAK NA LIDERSKU POZICIJU: Nastavlja se uzbudljiva trka za mesto koje vodi u viši rang!

Autor:

Sport

05.04.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan ranije Rudar (Vrška Čuka) savladao je prvoplasirani Trebič i tako omogućio ’’vukovima’’ sa Kraljevice povratak na lidersku poziciju.

KRALJEVICA SIGURNA U PODVISU ZA POVRATAK NA LIDERSKU POZICIJU: Nastavlja se uzbudljiva trka za mesto koje vodi u viši rang!

Foto: FSU Kraljevica

U okviru 17. kola Zaječarske okružne lige ekipa Rudara iz Podvisa ugostila je sastav Kraljevice koji je u prvom duelu pred svojim navijačima slavio sa visokih 8:0.

Republika

Već u 3. minutu viđen je prelep gol levonogog Jelenkovića nakon kornera koji je izveo Dušan Brkić. Štoper gostiju poslao je pravi projektil pa golman domaćih Mićić nije imao ni trunku šanse da spreči pogodak.

Na 2:0 povisio je Aleksić kome nije bilo teško da savlada golmana Mićića nakon nesebičnog dodavanja Nemanje Dinića, igrao se 21. minut.

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, za vreme pauze trener gostiju je sa klupe odmah uveo dva nova igrača.

Na startu drugog dela igre, debitantski nastup za Zaječarce upisao je Ognjen Petrunović, nekadašnji fudbaler gradskog rivala OFK 019.

U 70. minutu Nikola Aleksić je glavom posle kornera postigao svoj drugi gol na meču, treći za FSU Kraljevicu i to je ujedno bio i konačan rezultat utakmice. 

Rudar (Podvis) - FSU Kraljevica 0:3 (0:2)

Rudar: Mićić, Kostić, Prvulović, Anđelković, Milojević, Milosavljević, Savić, Marjanović, Mijović, Veličković, Dimitrijević

FSU Kraljevica: Miladinović, Ćosić (od 46' Pejić), Dinić, Aleksić, Brkić (od 46' Petrunović), Pavlov, Jelenković, Denić, Đokić, Žikić, Shaffer (od 70' Tasev)

FSU Kraljevica je u narednom kolu slobodna jer je Šljivar istupio iz takmičenja dok će Pro-Rudar gostovati sokobanjskom Trebiču.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading