SERIJI OMLADINCA NEMA KRAJA: Jesenji prvak je savladan u Seoni, liderska pozicija ima novog vlasnika!

Autor:

Sport

06.04.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borbenost i želja domaćih igrača krunisana preokretom!

SERIJI OMLADINCA NEMA KRAJA: Jesenji prvak je savladan u Seoni, liderska pozicija ima novog vlasnika!

Foto: FK Omladinac Seone

Proteklog vikenda startovao je prolećni deo prvenstva Druge gradske lige Smederevo, jesenji prvak gostovao je Omladincu (Seone). Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Vrbovca pred svojim navijačima rezultatom 2:1.

Republika

Gostujući sastav je od samog starta susreta krenuo ofanzivno ka golu domaćina, ali je postavka domaćih igrača bila jako dobra, nisu dozvoljavali učestale udarce ka svom golmanu.

Imali su igrači Omladinca posle brze promene poseda i prenosa lopte odličnu priliku, ali je taj napad "pametno" prekinuo Igor Marić, i sudija Jovanović mu je zbog tog poteza pokazao žuti karton.

Do kraja poluvremena uspeo je sastav Vrbovca da dođe do vođstva, u 39. minutu dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist gostujućeg sastava.

Milan Mikić je preuzeo odgovornost i uspeo je da savlada golmana Popovića, 1:0 za goste.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena u kojem je viđen po jedan gol i žuti karton. Za vreme pauze, trener domaćih, Darko Tomić izvršio je jednu izmenu. Umesto Ristića na teren je ušao Pantić.

Totalno druga slika viđena je u nastavku meča, domaći igrači su krenuli sa dosta boljom i otvorenijom igrom što je izgleda zbunilo protivnika.

Igrao se 57. minut kada se posle ubacivanja sa strane u kazneni prostor gostiju najbolje snašao Veljko Jovanović, 1:1.

Izjednačenje je dodatno "podgrejalo" situaciju na terenu, igrači oba tima su pojurili sva tri boda, bez trunke kalkulacije.

U 77. minutu gosti ostaju sa deset igrača u polju, drugi žuti karton pokazan je Mariću koji je morao ranije na tuširanje od ostalih učesnika utakmice.

Velika borbenost i želja za pobedom kod domaćih igrača je dodatno ojačala, brojčanu nadmoć su uspeli da iskoriste u 85. minutu kada su došli po prvi put u vođstvo na meču.

Na asistenciju rezerviste Pantića, Jovanović je opet zatresao mrežu Radivojevića, 2:1 za Omladinac.

Jesenji prvak je posle drugog primljenog gola krenuo na sve ili ništa, ali je do kraja susreta opet lopta završila u njihovoj mreži. 

Miroslav Milić je u poslednjim trenucima susreta odlično izveo slobodan udarac nakon koga je lopta završila u golu protivnika, 3:1.

Omladinac (Seone) - Vrbovac 3:1 (0:1)

Omladinac: Popović, Gajić, Živković (od 82' M. Jovanović), Mladenović, Dodić, Ristić (od 46' N. Pantić), L. Jovanović, M. Pantić (od 59' Šorgić), Milić, V. Jovanović, Mustafa

Vrbovac: Z. Radivojević, Stefanović, Jeremić, Marić, Savić, Pejić (od 72' Stošić), S. Radivojević, Živanović, Mikić, Božović, D. Radivojević

Ovom pobedom ekipa Omladinca je nastavila sa serijom trijumfa koji je sada na broju šest, dok je dosadašnji lider na tabeli tu poziciju prepustio ekipi Kolarca.

U sledećem kolu Vrbovac dočekuje Šumadinac (Binovac), dok ekipa Omladinca gostuje Drugovcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading